Nektek hogy jut időtök kisbaba mellett (8 hónapos) főzésre, pakolászásra és takarításra?
Figyelt kérdés
Nekünk a napunk így néz ki: 7kor kel, utána etetés, pelenkázás, mi is reggelizünk, mosogatás, mosogatógép beindítása, mosógép beindítása, fogmosás, fésülködés, 9kor alszik 1 órát, én is vele alszok mert fáradt vagyok, 10kor kel, 10órai, gyümölcsreszelés, etetés, anyatejezés, utána fejés 30 perc(szoptatás nem ment), utána 1 óra séta, 12kor ebéd, turmixolás, én is eszek, ja, pelenkázás 2óránként (mosható pelus), 2kor alszik 2 órát, 4kor kel, uzsonnázás, én is eszek, fejés, utána 5kor játszótér 6ig, 6kor fürdetés, etetés, 7kor altatás, én is bealszok, párom 10kor ébreszt, utána míg alszik mosogatás, fejés, pakolászás, (mosás nap közben valamikor), fürdés, vacsorázás, kb éjfél 1kor kerülök ágyba, alszok 4ig, fejés 1 óra, utána eszek, mire visszaaludnék már kel...nem tudom mások hogy csinálják de nem jut idő takarításra (heti 2szer kéne porszívózás, felmosás, portalanítás), főzésre(ezt is éjjel csinálom) és pakolásra(mivel most kezd járni éjszakánként lomtalanítok pakolok mert minden a földön van h felszabaduljon hely a szekrényekben hogy el tudjak pakolni..stb)2013. szept. 7. 23:11
11/12 anonim válasza:
Fiam kb 1 éves koráig abszolút mindent megtudtam mellette csinálni(akkor már járt),még akkor is ha épp a párom nem volt otthon egésznap,mellette sulis is voltam,de szerencsére többet volt otthon.Nehezebb volt 1,5 éves kora körül már,mert minden érdekelte ügyesen fel-lemászott tehát önveszélyes volt,de akkor ment bölcsibe én meg dolgozni,tehát még kevesebb időm volt.Most 2,5 éves párommal beosztjuk a házimunkát,6 órában dolgozom,párom is, mellette van egy vállalkozásom,az utolsó félévem csinálom a suliból tehát van dolgom bőven.
12/12 A kérdező kommentje:
sziasztok, köszi a válaszokat! Most már 10 hónapos, már csak 1szer fejek egy nap és barátnőm adja a többi anyatejet fagyasztva. Így időt spórolok meg mert nem kell annyit fejni.
Takarítani csak egy héten egyszer porszívózok, az 15 perc, addig járókában van vagy utánam mászik. Főzést délelőtti alvása alatt oldom meg.
Pakolást pedig nap közben ahogy van idő :D
2013. nov. 8. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!