Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány nap szabim gyülik össze?...

Hány nap szabim gyülik össze? Akkor hány hónapot tudok itthon lenni majd szabin?

Figyelt kérdés
A kislányom 10 hónapos.2011.december 15. én lejár a gyesem.Még a gyedet kapom.,Amikor terhes lettem nem vettem ki szabit mert eljöttem táppénzre.23 éves vagyok és 2 gyerekem van.ha jól tudom most az alapszabim 20 nap és 2-2 a gyerekekre.a tavalyi év az 22 nap mert csak a nagylányom volt?és akkor az ideitől 24?akkor mennyi jön össze?és akkor az hány havi?már nem értem.,.a szabi kivétele után nem szeretnék a céghez vissza menni melozni mert szállodaipar és nem gyerekcentrikus.ezért van ennyi kérdésem és szeretném tudni hogy mennyi időm lesz hogy uj munkát találjak.előre is köszönöm.
2009. nov. 2. 19:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Az otthon töltött időből a tgyás 168 napjára és a gyed első évére jár szabadság.
2009. nov. 2. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!