Egy vagy kettő méretben lehet kapni azokat a kis (gyerekeknek való) ugráló gumi állatokat? Ló, csacsi, stb.
Mi amikor a kislányunknak vettük (rózsaszín csacsi), csak abban az egy méretben volt.
Mondjuk mi a Retz-ben vettük........
köszi!
én amit találtam 25 cm az ülőmagassága. tiéteknek is?
Szia
Igen,a miénknek is nagyjából akkora.
De mi nem fújattuk fel nagyon,így se nem kemény,se nem túl magas.
Meddig tudják ezt használni? Akkor lehet, hogy nem is lehet nagyobbat kapni belőle? most 14 hós a fiam, 77cm magas, azt gondoltam, h nagyobb kéne. de ha nincs...
Köszönöm még egyszer a segítséget!
Szia megint!
Hát szerintem ezekből csak ez az egy méret van.
Nekünk azt mondta az eladó,hogy simán használhatjuk akár 3 éves korig is.
Most a lányom 2 éves és 80 cm,de még csak ugrál rajta,nem indult el vele.....szerencsére :)
Van a Fischer Price-nak egy zebrája/ha jól emlékszem/amin lehet lovagolni,biztosan tudod melyikre gondolok.
Nem tudom hány éves korig használható.Ha gondolod,azt is megpróbálhatjátok,igaz nem olcsó,de jön a karácsony és biztosan van legalább egy nagymama..... bocsi :)
Remélem segítettem
Köszi, asszem marad ez az ugráló. A zebra horror, annyira senki nem áll jól nálunk, még Karira sem:)
Köszi
Szia!
Elárulom,az én kislányomnak sincs zebrája.....
Főleg az általad említett ok miatt.
Szerintem ez az ugráló csacsi is teljesen jó neki.Amúgy hoppcsacsi-nak hívja....... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!