Szedett valaki terhesen több hónapig Diaphyllint?
Figyelt kérdés
A gyermeknek később nem lett tőle baja, pl asztma, vagy más probléma?2013. szept. 6. 17:44
1/4 anonim válasza:
Most, hogy írod, nekem az első gyereknél kellett szednem a terhesség alatt. Hogy ezért lett egy rossz természetű, neurotikus, nehezen kezelhető gyerek???? nem tudom.....
a két kisebbnél nem szedtem, nincs is ilyesmi problémám velük.
nálatok mi a gond?
2/4 A kérdező kommentje:
Végig veszélyeztetett voltam, először fenyegető vetélés, majd fenyegető koraszülés lebegett felettem, mert 24 hetesen begörcsöltem. Azóta szednem kell napi 3*1-t. Sokat keményedek is. Előző kettő gyermekemmel nem szedtem be, meg is lett az eredménye, mindkettő a 30. hét körül megszületett, de teljesen egészséges gyerekek szerencsére. Most szedem, de aggódok, nem lesz-e emiatt vmi baja a babámnak...orvos szerint nem...
2013. szept. 6. 22:27
3/4 anonim válasza:
Nem lesz tőle semmi baja, viszont segít megtartani a terhességet. Ahogy írtad az előzményeket, nem is árt egy kis rásegítés. Az első terhességemnél én is szedtem a 28. héttől kb. 33-34. hétig. A babám 36. hétre született 2800g-mal és 48 cm-vel, egészségesen. Azóta sincs semmi baja.(nemsokára 5 éves lesz)
4/4 A kérdező kommentje:
Jaj, köszi, most megnyugtattál :-)
Biztos segít, ezt érzem is, most már 34 hetes vagyok, ha abbahagynám, már másnap mehetnék szülni, ez tuti :( Nem szeretném, hogy harmadszorra is hetekig kórházban kelljen lenni a babának. Dokim is azt mondta, egy kicsit még szedjem.
2013. szept. 7. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!