35 hetes kismama vagyok és leforráztam a hasam (ráfröccsent a leves) Lehet valami baja a kisbabámnak? Meg fog látszani rajta?
Nagyon jó anyuka leszel, hiszen már most így aggódsz a kisbabádért.
De, mint ahogy azt előttem is írták a bébid igen csak jól védett helyen várja, hogy nemsokára megláthassa az aggodalmaskodó arcodat :)
Semmi, de semmi baja nem lehet ettől a kisbabádnak.
A BABONA: Dédanyáink babonája szerint, ha egy asszony sebet kapott a terhesség alatt a kisbabának ott lett anyajegye, szeplője.
Ha ez igaz is lenne sem lenne semmi gond. Habár ha igaz lenne az én kisfiam tele lenne pöttyökkel, mert én aztán a terhesség alatt mindennek nekimentem, lábamra ejtettem, megvágtam, beütöttem, leforráztam... gyógyítsd meg a pocakodon a sebet aztán szülj egy könnyűt és kicsit erősítsd meg magad, mert bizony a kalandok, esések, sebek és aggódni valók csak most kezdődnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!