Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 35 hetes kismama vagyok és...

35 hetes kismama vagyok és leforráztam a hasam (ráfröccsent a leves) Lehet valami baja a kisbabámnak? Meg fog látszani rajta?

Figyelt kérdés
Lett egy elég nagy égési sérülés a hasamon. Kis helyen lejött a bőr és körülötte bevörösödött, nagyon ég. Nekem nagyon fáj. Kétségbe vagyok esve!
2013. szept. 3. 17:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
79%
Egyébként felesleges itt vitatkozni, van egy rakás weboldal is, ahol le van írva, hogy ezek hülyeségek, buta babonák és az érdekesség kedvéért vannak összeszedve, hogy miket gondoltak száz éve anyáink és akkor a cikk alatt valaki halál komolyan hozzászól, hogy jaj milyen sok dolgot kell betartani, de hát ez van stb. Még azt se fogják fel, mikor le van írva, hogy ez nem igaz, de 100 éve elhitték és most érdekességképpen felsoroljuk ezt a sok hülyeséget..
2013. szept. 4. 11:17
 22/23 anonim válasza:
65%
Én elhiszem, hogy csík van a fiad "seggén". De mégis honnan tudod, hogy attól a sérülésedtől lett?! Miért kell rögtön babonával kitölteni a 'nem tudom az okát' okozta űrt? A következtetésed lett lepontozva, nem a tények.
2013. szept. 4. 11:25
 23/23 anonim ***** válasza:

Nagyon jó anyuka leszel, hiszen már most így aggódsz a kisbabádért.

De, mint ahogy azt előttem is írták a bébid igen csak jól védett helyen várja, hogy nemsokára megláthassa az aggodalmaskodó arcodat :)

Semmi, de semmi baja nem lehet ettől a kisbabádnak.

A BABONA: Dédanyáink babonája szerint, ha egy asszony sebet kapott a terhesség alatt a kisbabának ott lett anyajegye, szeplője.

Ha ez igaz is lenne sem lenne semmi gond. Habár ha igaz lenne az én kisfiam tele lenne pöttyökkel, mert én aztán a terhesség alatt mindennek nekimentem, lábamra ejtettem, megvágtam, beütöttem, leforráztam... gyógyítsd meg a pocakodon a sebet aztán szülj egy könnyűt és kicsit erősítsd meg magad, mert bizony a kalandok, esések, sebek és aggódni valók csak most kezdődnek :)

2013. szept. 5. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!