Az eltartó szülő nem tesz semmit a bőrbeteg gyermek gyógyulásáért. Mit javasoltok? Többi lent!
*kaptam receptet, átadtam az eltartó szülőnek, az nem vátotta ki,
Miért nem váltottad ki te? ha "ennyire" aggódsz. De szerintem műbalhé a köbön.Annyira azért nem érdekelt a gyereked, hogy a recijét kiváltsd, és a gyógyszerrel együtt vidd vissza a gyereket.
"Miért nem váltottad ki te? ha "ennyire" aggódsz."
Magad minősíted!
Nem a 20 km a lényeg, hanem az, hogy akkor ha nem nálam van, akkor lehet neki kéne figyelnie a kisgyerekre, elvégre együtt élnek! Szerintem kitűnt, hogy külön élünk, ebből következik, hogy az oda-vissza út nem a szomszédból történik!
Értelmes segítő válaszokat vártam! Ezzel szemben olyan kicsinyes dolgokan akadnak meg egyes kommentelők, amiken tényleg csak sajnálkozni tudok!
Eddig egyetlen tippet sem kaptam arra vonatkozólag, hogy van-e olyan fórum, ahol a beteg jogai érdekében lépni lehetne! Ismételten leírom: sem a családgondozó, sem a gyámügy tehetetlen! És én is! Segítséget, ötletet és nem gáncsoskodó, kritizáló válaszokat várok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!