Iskolába Babzsákot hogy kell csinálni?
Figyelt kérdés
2013. aug. 28. 11:34
1/10 anonim válasza:
Fogsz két kb. 16x 8cm eres vastagabb anyagot, minden oldalát összevarrod , de kb. egy 3cm kihagysz. Ezen a 3cm -eren megtöltöd, rizzsel, babbal, lencsével majd a 3cm eren is össze varrod. Én láttam már, hogy készen is lehet venni ha nagyon nem megy, bár szerintem kézzel 30 perc, géppel 10 perc alatt meg lehet varrni.
2/10 anonim válasza:
Csak egy félével kell megtölteni nem mindennel.
3/10 anonim válasza:
Úgy ahogy az első írja vagy veszel.
4/10 A kérdező kommentje:
köszi, de 16x8cm???
nem 16x18cm?
2013. aug. 28. 11:49
5/10 anonim válasza:
A miénk 15x12, szerintem teljesen mindegy.
6/10 A kérdező kommentje:
nem kizárólag bab kell bele?
2013. aug. 28. 11:53
7/10 anonim válasza:
Akkorára csináld amekkorára mondták, és ha babot kell beletenni akkor tegyél bele babot. Bár a boltiban kizárt, hogy bab lenne, de ha azt mondták bab kell bele tegyél bele babot. Viszont ha a rizsen kívül mást teszel bele pl. sárga borsót akkor nehogy kimosd mert be rohad az egész. A rizses verziót azért félévente egyszer lehet mosni.
8/10 anonim válasza:
Miénk rizs van és babzsák van vettük. Szerintem mindenki rizst tesz bele, hisz bab szemekkel hogy lehetne játszani.
9/10 A kérdező kommentje:
bab szemekkel hogy lehetne játszani.???
ezt nem értem...
2013. aug. 28. 12:05
10/10 anonim válasza:
Nálunk egyensúlyozási játékot játszanak vele, ilyeneket.
Szerintem babalnem annyira jó.
Csinálj egy babos és egy rizsest is nem nagy munka úgysem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!