Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után óvszerrel lehet...

Szülés után óvszerrel lehet szeretkezni?

Figyelt kérdés
5 hét 3 napja szültem 1,5 hétig véreztem 2 hét után már nem kellett semmilyen betét. Megpróbálhatjuk a szexet óvszerrel vagy várjunk még?
2013. aug. 27. 10:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Bird mar ki azt a négy napot....
2013. aug. 27. 10:27
 2/7 anonim ***** válasza:
már megprónálhatjátok, de az sem baj ha megvárod a 6 hetes vizsgálatot és ha ott minden rendben akkor lehet. Egyébként sk külföldi országban nem mondják ezt a 6 hetet hanem azt mondják amig vérzik az anyuka addig nem szabad, ez ugye valakinél 1-2 hét van akinél akár 8 hét.
2013. aug. 27. 10:28
 3/7 anonim ***** válasza:

A 6 hetes kontrollt azért tanácsos kivárni (ez az általános vélekedés), én nem mertem volna előtte. Engem megnyugtatott, hogy a doki azt mondja, minden ok, szabad a pálya...

DE ízlések és pofonok

2013. aug. 27. 10:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Menj el a 6 hetes kontrollra,utána azt csinálsz amit akarsz!
 5/7 anonim ***** válasza:
6 hét ajánlott, de ha nincs bibi, akkor nyugodtan.
 6/7 anonim ***** válasza:
6.hetet mondanak, de igazán akkor érdemes megpróbálni ha mind a ketten készen álltok rá. Engem császároztak mi a 3. héten egyszer együtt voltunk, nem fájt jó volt, utána kb egy hetet vártunk és ekkor már többször együtt voltunk. De szültem természetesen is akkor is kb, 3 héten voltunk együtt, akkor kissé fájt az első. Mindenképpen óvszerrel, hogy elkerüljétek a fertőzésveszélyt!
2013. aug. 27. 14:26
 7/7 anonim ***** válasza:
ha együtt lesztek akkor inkább óvszerrel. mi nem birtuk ki a 6 hetet mert túlhordás miatt be kellett feküdnöm és kb 2 hétig voltam bent a kórházban. szóval 8hetet kellett volna várni. mi kb 4hetet tudtunk csak várni miután haza mentem. nekem császárom volt de nem fájt a heg az együtt létnél.
2013. aug. 27. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!