Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Leírnád a szülés utáni zárójel...

Leírnád a szülés utáni zárójelentésből, hogy a szülés másnapján mennyi volt a HGB értéked?

Figyelt kérdés
Nekem 81, és nagyon kíváncsi lennék, hogy más "mennyire vérzett el" . Na, de viccesen fogalmaztam :))))))
2009. okt. 30. 21:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

most néztem meg, nekem ilyet fel sem tüntettek, hol kell nézni.

császároztak, lehet hogy ezért nincs rajta?

2009. okt. 31. 10:27
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem sincs ilyen...én is császáros voltam.
2009. okt. 31. 11:56
 3/12 A kérdező kommentje:

Szülés után 2 zárót kaptam. Az egyik a babóé, a másik az enyém. Az enyémen rajta van a diagnózis:

37. héten norm. súlyú újszülött

Positiv NST, FTT, stb

Aztán a beavatkozások

szülésindukció, gátmetszés, stb

aztán a szülési adatok

aztán a vizsgálatok, és akkor ott van, hogy hematológia, alatta mindenféle értékek, köztük a hgb is.

Ez dátum szerint van. (összesen 5 nap) Amikor a szülőszobára kerültem, aznap is volt ilyen vizsgálat az eda miatt, és másnap szültem, aztán még további 3 nap nézték. Szülés előtti napon a hgb- 110 volt (a norm. érték 120-140), aztán szülés utáni napon, és az az utáni napokon is 81, ami igencsak alacsony. Hüvelyi szülés volt. Bocs, kicsit hosszú lett a komment.

Remélem kapok válaszként néhány értéket, mert kíváncsi vagyok!!! :)

2009. okt. 31. 12:07
 4/12 anonim ***** válasza:

szerintem akkor ezek az értékek a sima szülésnél van feltüntetve

:)

első voltam

2009. okt. 31. 16:24
 5/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én tavaly márciusban szültem, simán.

Nekem semmi laboreredmény nincs a zárójelentésemen...

Most 4 hetem van hátra szülésig, és már most 100 a HGB szintem... Szülés után tényleg elvérzek majd:)

Mivel én vasat nem szedhetek, nem tudom mi lesz majd, ha 70-80 körülire leesik a HGB szintem. Doki azt mondta, erre számítsak :S

2009. nov. 1. 15:37
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ ! Azt megkérdezhetem, hogy miért nem szedhetsz vasat? Semmilyen formában?
2009. nov. 2. 11:20
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia.Én tavaly okt.-ben szültem,természetesen,eda és mindenféle fájdalmomcsillapítás nélkül,de nekem sincs ilyen a zárón(most néztem meg).Egyetlen 1 laboreredmény van rajta valami Htk...

Mondjuk én nem szedtem vasat sem.

2009. nov. 3. 15:17
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem szülés előtt egy héttel 103 volt a HGB szintem. Szülés ( császár ) után 1 nappal pedig már 105 volt, tehát nekem inkább még emelkedett :-). Én folyamatosan szedtem a vasat a terhesség alatt is ( 20. héttől kezdve ), és szülés után is, 2 hónapos volt a babám mikor abbahagytam. Holnap megyek kontroll vérvételre, nagyon kiváncsi leszek hogyan alakulnak majd az eredményeim.
2009. nov. 3. 15:53
 9/12 anonim ***** válasza:
nekem 2 nappal későbbi a leletem, 90. a HGB. Hüvelyi szülés.
2009. nov. 3. 18:40
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, hogy megnézte !!! :)
2009. nov. 3. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!