Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Láttam több felháborodott...

Láttam több felháborodott megnyilvánulást az üggyel kapcsolatban. A cikk alapján ki mit gondol?

Figyelt kérdés
[link]
2013. aug. 25. 21:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy ez sajnos így igaz.Azok akik nem itt, ebben a régióban élnek felháborodnak, és nem értik, h történhetett ez.De én azt mondom,jöjjenek el, és nézzenek szét a Miskolci Megyei Kórházban esetleg a terhes patológián, vagy az újszülött osztályon, tegyenek 1 kirándulást Borsod Megye v csak Miskolc környéki falvaiban, és nem hiszem, h nem fogják megérteni.Természetesen a 9 baba halála szörnyű, és persze vizsgálják ki, de én egyetértek a nyilatkozó orvossal, h azért lehetnek itt kórházon kívűlálló okok is...
2013. aug. 25. 22:03
 2/11 anonim ***** válasza:
78%

Miskolc vonzáskörzetében élsz?

Gondolom nem. Én igen, a megyei khhoz tartozok. Ne akarja senki megtudni mi folyik ott. Aki teheti orvost fizet és menekül innen. Csillagpont kórházat építenek több milliárd forintból. De hogy a szülészetet és a gyek-et felújítanák az senkinek eszébe nincs. Mocsok és fertő. Nem csodálkozom hogy ennyi kisbaba hal meg.

2013. aug. 25. 22:04
 3/11 anonim ***** válasza:
51%
28.hét előtt jobban jár a baba, ha meghal, mintha túléli, és van minden nyűgje-baja.
2013. aug. 25. 22:07
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól látja a helyzetet és logikusan el is magyarázza. Mondjuk ezt nagyjából magunktól is gondolhattunk volna, hogy nem véletlen, hogy pont itt történt az eset. De nem tudom mi felháborító van ezekben a tényekben?
2013. aug. 25. 22:14
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Az 1. válaszoló vagyok.Én is miskolci vagyok és ott szültem a 2. gyerekemet 6 éve....de azóta hallottam, hogy még rosszabb állapotok uralkodnak (főleg terhes patológia, szülészet).A koraszülött osztályról nem tudok (Hál'Istennek nem volt rá szükség) nyilatkozni
2013. aug. 25. 22:15
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Amit az orvos mond, az nagyon is hihető. De azoknak sem ártana ráfigyelni, akik nem abban a körzetben és jobb körülmények között élnek.

Ma a nők többsége 35 éves kor után vállal gyereket, mert minden más fontosabb addig, és "ráér" 35 után is szülni. Pedig a doktor úr szerint, a legtöbb 35 év felett született gyerek (főleg,ha első) koraszülött lesz.

Több ilyen anyukát is ismerek, akik hamarabb szültek. Vajon megérte nekik várni?

2013. aug. 25. 22:19
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 6-os, hidd el nekem, hogy a 35 felett szülő nők nagy része hamarabb is szült volna, csak esetleg évekig kellett várnia arra, hogy egyáltalán sikerüljön teherbe esnie...tehát mielőtt ítéletet mondanál mások felett inkább gondolkozz!!!
2013. aug. 25. 22:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Köszi a cikket, nagyon tanulságos. Ugyan nem jártam a koraszülött osztályon, de voltam gyakorlaton és láttam koraszülött babákat a röntgenben...az egyiknek 16 éves anyukája volt...hát azt a szegény babát sosem felejtem el, mai napig előttem volt, torz, szinte nyávogott, nagyon kicsi, elmondhatatlan, alig hittem a szememnek...persze az orvost még hírből sem látogatta, ki tudja miket csinált a terhessége alatt...szörnyű mi megy ebben a régióban, a politikusoknak el kellene olvasni ezt a levelet.
2013. aug. 25. 23:42
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

3-as

egyáltalán nem igaz, hogy minden 28.hét előtt született babának maradandó betegségei lesznek! Mint ahogy az sem igaz, hogy minden 40.héten született baba egészséges. Az ilyen hozzáállás miatt bélyegzik meg a koraszülötteket, a teljesen egészségeseket is visszamaradottnak és/vagy fogyatékosnak gondolják. Persze (sajnos) van ahol ez igaz, de távolról sem lehet általánosítani!

2013. aug. 26. 07:20
 10/11 zabmester ***** válasza:
Én azt gondolom, hogy semmi sem fekete vagy fehér. Az ilyen eseteknél több fontos tényező van: az anya életmódja és életkörülményei, az orvosi ellátás minősége, a kórház tisztasága, stb. Majd a hivatalos vizsgálat eldönti (remélhetőleg), hogy mi áll ennek a szomorú eseménysorozatnak a hátterében.
2013. aug. 26. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!