Ti melyik neveket becéznétek Miminek?
Figyelt kérdés
Amiket én tudok: Noémi, Irma, Jemima, Mikolt
Ezek közül az Irma és a Noémi nem igazán tetszik, Mikolt és a Jemima nagyon tetszene, de a Mikolt nem hangzik jól a vezetéknévhez, a Jemima pedig nagyon idegen hangzású félek csúfolnák.
Simán a Mimit nem szeretnénk adni, mert nem marad örökké kisgyerek és legyene gy rendes neve, amivel felnőttként is boldogulni tud.
2013. aug. 24. 11:23
13/24 anonim válasza:
Emília( nálunk az lett volna, ha nem fiúnak sikerül a második), Miranda, Milla, Miléna, Matilda, Mirtill.
Emerita, Emőke.
14/24 salvadorina válasza:
Tímea ismerősömet becézik Timinek, Miminek... De bárkit becézhetsz így, nem kell ahhoz olyan névnek lennie. :)
15/24 anonim válasza:
A Mimi eredetileg a Mária beceneve, de szerintem bármelyik nevet becézheted így, amiben vannak azonos betűk.
16/24 A kérdező kommentje:
Most az Emília ami nagyon tetszik, ráadásul a férjem sem szavazta le elsőre. Olyan sok beceneve van. A vezetéknévvel is nagyon szép. Ráadásul mivel én Portugáliában éltem egy évet egy családnál, akikkel azóta is napi kapcsolatban vagyok. Ők is ki tudják mondani legalább úgy, hogy Emili:)
2013. aug. 25. 06:41
17/24 salvadorina válasza:
Magyarországon adhatod az "Emili"t is.
18/24 A kérdező kommentje:
Emília jobban tetszik, meg azért itt fog felnőni.
2013. aug. 25. 11:34
19/24 anonim válasza:
Én Timea vagyok,engem is Miminek becéztek:)
20/24 anonim válasza:
Emília nálam is favorit, de sajnos a férjem azonnal megvétózta. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!