Ti melyik neveket becéznétek Miminek?
Amiket én tudok: Noémi, Irma, Jemima, Mikolt
Ezek közül az Irma és a Noémi nem igazán tetszik, Mikolt és a Jemima nagyon tetszene, de a Mikolt nem hangzik jól a vezetéknévhez, a Jemima pedig nagyon idegen hangzású félek csúfolnák.
Simán a Mimit nem szeretnénk adni, mert nem marad örökké kisgyerek és legyene gy rendes neve, amivel felnőttként is boldogulni tud.
az egyik ismerősömet Mirtill-nek hívták és őt becétük Mimi nek illetve volt egy ovis társam igaz 25 éve már de ő Mirjám volt ő is Mimi..
a Noémit mi Noncsi , Nojcsi-nak becézzük
Sajnos az M betűvel kezdődő nevek nem igaziak, mert a vezetéknév is M-mel kezdődik és nagyon rövid és olyan nem jól hangzik szerintem:(
Azért köszi a választ
Egyáltalán nem baj, ha a 2 név alliterál, hangozhat az nagyon jól.
Ráadásul szerintem a Mirjam ezerszer szebb, mint a Mikolt vagy a Jemima.
Az nem baj, hogy alliterál, de tényleg nagyon rosszul hangzik:) Mirjam amúgy jó név, de nekem egy kreolos sötét kislány jut róla eszembe. A mi babánk pedig nagy eséllyel kis szöszi kék szemű lesz, mint az összes felmenője.
Emma tetszik nagyon:)
Tény, hogy Jemima felé azért húz a szívem, mert babysitterkedtem egy Jemima nevű kislányt, akit nagyon megszerettem és nem tudok elvonatkoztatni tőle. AMúgy ő is Miminek volt sokszor becézve.
A vezeéknévvel amúgy a Noémi hangzik a legjobban.
Barátnőm Noémi, (nekem nagyon tetszik ez a név) és őt így becézik.
Ismerősöm kislánya Milla, és őt is Miminek becézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!