Mei tai, hordozókendő vagy kenguru? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Nem tudom melyiket válasszam! Most van egy chicco kengurunk, de azt nemsokára kinőjük. Viszont nézegette, hogy mit vegyek utána, nekem a mei tai tetszik, de mégis bizonytalan vagyok, de a hauck kenguru sem rossz azt is lehet háton hordani! Segítsetek!2009. okt. 30. 09:59
1/8 anonim válasza:
Nekünk Jane kengurunk volt, imádtam. Puha, mégis masszív, jól tartja a babát és nagyon kényelmes az anyukának is. Én alapjában hátfájós vagyok (gerincferdülésem van), de ebben szinte meg sem éreztem a baba súlyát, nagyon jó elosztása van.
2/8 anonim válasza:
Én nagyobb gyereknek kengurut vennék már inkább.
3/8 anonim válasza:
szia,
én manduca-t használok nagyon szeretjük. a 7kilós csöppséget meg sem érzem benne :) nagyon kényelmes!
4/8 anonim válasza:
Nekem mei tai van és most tanuljuk használni. Kötözgetni kell, de többféle póz (életkorral változik a kényelmes) elérhető vele. Házi készítőtől rendeltem, szuper minőség.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nos, még annyira nem nagy ez a baba, 2 hónapos, de már 6 kg és felöltöztetve még éppen belefér a kenguruba. Utolsó válaszoló, meg vagy elégedve a mei tai-al? Jól tartja a babát?
2009. okt. 30. 17:11
6/8 A kérdező kommentje:
A manduca-t is megnéztem az interneten, az is tök jó. Hasonló a mei tai működéséhez, csak csattos és más az anyaga?
2009. okt. 30. 17:20
7/8 anonim válasza:
Ma elég sokat volt benne -2 napja van meg- és tetszik neki. Jól tartja. Mindig csomóra kösd és kicsit "bele kell rázni a babát". Enyém még nem ül (4.5 hónapos, 7 kg), így a háta mögött, nem a feneke alatt kötöm. Furcsa, hogy nem kell fogni. Terpeszben van a lába és az is jót tesz a csípőjének. (utolsó)
8/8 anonim válasza:
a manduca-nak biopamut az anyaga,a mei tai-t nem tudom milyen anyagú,de igen nagyon hasonló amúgy csak szerintem a csatolni könnyebb ha útközben vagy és valahol ki kell szedni-vissza tenni a gyereket.nekem azért ez a szimpibb mert nem lóg le a földre mint a mei tai hosszú megkötős része. és a kislányom is imádja rágcsálni :) szóval az anyaga biztos "finom" is :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!