Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 100 DB pelenka mennyi ideig...

100 DB pelenka mennyi ideig elég egy újszülöttnek? Popsi törlőből mennyi fogy?

Figyelt kérdés

vettünk DM-s dobozos pelus 100 db van benne,mert ha csak két hétre akkor veszünk még egyet :)

és 5 csomag popsitörlő mennyi időre elég?

2013. aug. 21. 18:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem minimum napi 8 pelust számolj..sose tudhatod.Nekem mind a két gyerekem ette a pelenkát születése után.A kicsi 8 hónapos, és még most is ennyi fogy..Mivel ilyen sok fogy, így én DADA-t használok, mert így gazdaságosabb, mivel a 2 évesen is éjszaka van még pelus, meg ha megyünk el.Így nálunk majdnem 200 db pelenka elmegy 1 hónapban.
2013. aug. 21. 18:14
 2/10 anonim ***** válasza:
ja és a popsitörlő adagod szerintem elég majdnem 2 hónapra.
2013. aug. 21. 18:15
 3/10 anonim ***** válasza:
Szia! Gyerkőcönként változó, és persze pelusonként. Nekem a legkisebbemmel az első hónapban nem fogyott el 100db. Nyári baba, és nyáron kevesebbet pisilt. A popsitörlőből 2csomag fogyott.
2013. aug. 21. 18:18
 4/10 anonim ***** válasza:
6 hetes a lányom és már a 11-dik csomag popsitörlőnél járunk. Én használok sokat?
2013. aug. 21. 18:27
 5/10 anonim ***** válasza:

Az első hetekben én leginkább (nappal mindig, éjjel soha) víz alatt mostam le a popsit, amint elmúlt a magzatszurok ürítés (azzal, hiába tartott csak 3 napig, két csomag törlőkenőt elhasználtam majdnem, annyira ragadt és összekent mindent).

Most 2 hónapos a fiam, az első hetekben nekünk bizony napi 10+ pelusra volt szükségünk, annyit kakilt, h volt, hogy éjjel is 3x cseréltem... Szóval szerintem vegyél még egy csomaggal (a nagyobb méretből!!)

2013. aug. 21. 19:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Általában a jól szopizó babáknál a magzatmáz 3 nap alatt kiürül.Mi mindkétszer a babáimmal már tejkakival jöttünk ki a kórházból.+ a magzatmáz kapargatást a popsiról el lehet kerülni azzal ha az ember kicsit vastagabban keni a popsikenőcsöt, és már is nem kell annyi popsitörlő..
2013. aug. 21. 19:26
 7/10 anonim ***** válasza:
De jó tipp ez a krémezés magzatmázr, bocsi az offért - legközelebb kipróbálom :) (elvből nem kérmezek, csak ha pirosodik...)
2013. aug. 21. 19:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Nálunk az első 6 hónapban napi 10+ pelus fogyott (anyatejes, 3 óránként evett, és minden kajánál kakált, néha máskor is), később a hozzátáplálásnál lett kevesebb. Most 14 hónaposan már "csak" 6 pelus fogy egy nap.
2013. aug. 21. 21:23
 9/10 Tica0121 ***** válasza:
Nekem a Pampers Premium Care 72 db-os pelus 3 hétre volt elég és 1 csomag törlő 1 hétre. A sima Pampers pelust gyakrabban kell cserélni, mert nem olyan jó a nedvszívó képessége. Mi kiszámoltuk, hogy a drágább pelus jobban megéri, mert kevesebb kell egy napra.
2013. aug. 22. 11:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig a gagyi pelus sokkal gazdaságosabb az elején, mert a baba sokat kakil.Én fiam minden szopi közben kakilt, sőt még éjszaka is 2x-3x..simán a a napi 10+ pelenka elment.Hiába bírja jobban a drágább pelus..2-3 kakit nem hagy az ember benne a pelusban..Persze vannak olyan babák is, akik hetente egyszer kakilnak..természetesen anyatejesek..azoknál biztos megéri a minőségit venni..
2013. aug. 22. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!