Anyukák! Mit csináltok, ha nagyon vágytok valamire, de az anyagi helyzet nem engedi meg, hogy megvegyétek?
Félre ne értsetek, a legelsők a gyerekek, nekik meg van mindenük. Viszont magamra sosem jut pénz. Nem járok fodrászhoz, manikűröshöz, és ruhát, cipőt is max a turiból.
Már 10 éve ugyanaz a telefonom van, és marha ciki, ráadásul olyan felejthetetlen dolgokat nem tudok lefotózni vele, amiket utólag már bánok. A telóm nem kamerás, nem netes, nincs rajta rádió....semmi.
Nagyon szeretnék egy újat. 11 ezer ft lenne. És jövő hónapban lenne rá keret...de sajnálom magamtól. Használtan van olcsóbban is, 5-6 ezerért. Ezen vacilálok.
Szerintetek megvegyem, vagy maradjon a mostani?
Tudom, nem életbe vágó kérdés, de valahogy sajnálom magamtól...
Vedd meg! Ennyit ne sajnálj magadtól!
A másik nekem is "okos" telefonom van, szeretem, mert van rajta net, így nem kell a laptopot bekapcsolni, ha valamit gyorsan meg akarok nézni! A fényképezőt is használom, de én inkább a fényképezőgéppel fotózok, mert hiába 3megapixeles, akkor sem olyan minőségű a kép, mint egy fényképezőgéppel!
Köszi!
Nekem nincs számítógépem, ez a páromé, és melóhelyi, csak hétvégére hazahozhatja, és ma még nem mentek melózni. És hát céges mobilnetes. Szóval ha ezt nézem, netezésre is jó lenne.
én is most vettem magamnak telefont :) az előző 6 éves volt.
pont azért szerettem volna, mert fényképezőt nem mindig viszünk magunkkal, tehát a gyerek miatt szerettem volna- legalábbis a lelkemet ez megnyugtatta :D
szintén 11E-ért vettem, használtan, nagyon jó :)
Nézd máshonnan a dolgot.
Fizetnél képenként 10 Ft-ot,hogy valaki lefényképezze a kicsit ahogy a kaját magára boritva teli szájjal vigyorog,vagy levideózza az első lépését? Gondolj bele,megnőnek,milyen jó lesz ezeket megmutatni nekik.
Vedd meg azt a telefont,megéri.
Ruhák.Megér pár ezret,hogy a férjed ÚGY nézzen rád?Ugye hogy meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!