Gyermekvédelmisek! Megkaptátok már ebben a hónapban az Erzsébet utalványokat?
Figyelt kérdés
2013. aug. 20. 00:04
4/10 anonim válasza:
Sziasztok! Nógrád megye...29.-én kezdik el kiosztani. Mindenki nagyon várja már... hogy őszinte legyek, van, aki mindennap bejön a hivatalba érdeklődni. De sajnos előbb nem lehet kiadni, ez felsőbb utasítás.
5/10 anonim válasza:
De jó lenne,ha minden térségből lenne valaki a gyk-n,aki megírja,hogy az adott helyen mikor osszák :-)
Nálunk 1 helyere szokták csak kiírni az egész városba,és az pont nem esik útba a gyerekekkel ha megyek (egyedül vagyok 4 gyerkőccel,a legnagyobb is csak 6 éves)
Nálunk (szolnok megye) még semmi kitett papírfecni.:-( pedig akkor úgy számolnék én is ( jön a suli :-) )
De a hónap utolsó munkanapjain szokták osztani szinte mindenhol!
6/10 anonim válasza:
Én ma kaptam meg.Fejér megyei vagyok.Tudja valaki,hogy hol lehet levásárolni?
7/10 anonim válasza:
Szolnokon tegnap hozta a postás
8/10 anonim válasza:
Itt még mindig nincs még csak kiírva sem!
(Szolnok megyei)
9/10 anonim válasza:
Én vagyok a Somogy megyei,értesítés már megjött,kedden lehet átvenni az önkormányzatnál.
10/10 anonim válasza:
Még mindig nincs kitéve semmi,boltos csajtól hallottam,aki egy közmunkástól hallotta,hogy elvileg holnap lesz...
(Szolnok megye)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!