Mennyire veszik szigorúan az auchanban, hogy mire lehet költeni az erzsébet utalványt?
Csak élelmiszer. Előre kell tenni az élelmiszert. Akkor megnézi mennyi a részösszeg és csak azt fizetheted ki utalvánnyal. A többit meg csak pénzzel.
Szóval csak élelmiszer vásárolható belőle.
Mellesleg jegyzem meg, hogy szerintem is így helyes
Nem. A sört nem engedik kifizetni belőle. A pénztárgép automatikusan kiválogatja, mennyi összegben adhatsz Erzsébet-utalványt. Legalábbis nálunk a székesfehérvári Auchanban így van. Pl. fizetsz 9800 Ft-ot, amiből a 2 tálca sör legyen 2500 Ft. Akkor azt a 2500 Ft-ot a gép automatikusan levonja és a fennmaradóra veszik el az utalványt, a 2500-at pénzbe kell adni. Sehogy nem tudja a pénztáros kijátszani. Úgyhogy nem mi pénztárosok döntjük el, hanem a pénztárgép eleve kidobja mennyi összegben adhatsz utalványt. Meg van rendesen csinálva.
Én most gyeden vagyok itthon, de mikor mi is fizettünk, apósom Erzsébet utalványt kapott, de ő is vett alkoholt és arra nem is vették el, én adtam neki pénzt, mert nála semmi készpénz nem volt. Egy jó tanács, mint Auchan pénztár-hostess: Csak utalványokkal, készpénz nélkül soha ne menj vásárolni Auchanba, mert visszaadni se tudunk belőle és nálunk a rendszer ki is válogatja, mit fizethesz Erzsébet utalvánnyal.
Köszönöm!
Akkor a babát és a pelust sem fogják engedni? Csak mert a tescoban kicsit lazább a rendszer. Bár alkoholt nem próbáltam még venni belőle.
Pénzt természetesen viszünk, de annyink nincs, hogy pelust, babát meg sört is vegyünk.
Holnap nem tudunk menni, mert a férjem dolgozik (24óra), és holnap után is dolga lesz. Addig meg nem tart már ki az itthoni készletünk sajnos.
Ja, igen beugrott, a buli. Félreértettük egymást. Csak az én párom ezt a szülés után tartotta, míg a kórházban voltunk:)
Remélem már megoldódott a problémád, bár még ha nem szültél meg, akkor az a pelenka ráér, kivéve, ha másik gyerekednek kell:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!