Anyukák, milyen a legmagasabb iskolai végzettségetek?
egyetem, angol szak, mellette németül is beszélek, mellette van egy jogász asszisztensi felsőfokú végzettségem is. Én elégedett vagyok ezzel, két gyerek és munka mellett már nem vágnék bele másik iskolába.
Neked mi a végzettséged? Tanulnál még?
Főiskola.Diplomás gyermekápoló vagyok.
Emellett van még egy OKJ-s kisgyermek gondozó,nevelő végzettségem is,amivel bölcsiben tudnék elhelyezkedni.
Imádom a gyerekeket.Jelenleg itthon vagyok,a 7 hós lányunkkal.Szeretnék tanulni még,de olyan nehéz belekezdeni újra...:/
én sajnos nagyon elszúrtam a suli dolgot :(
érettségi után okj-s sulikat végeztem, szám szerint 4-et.
igazából fősulira szerettem volna menni, de nem tudtam dönteni, hogy melyik szakra, időhúzás volt a többi iskola. aztán eldöntöttem, fel is vettek és terhes lettem, ezért halasztottam (közben saját vállalkozást indítottam és pici babával, munka mellett nem ment volna a tanulás).
közben elvégeztem még egy okjs szakot, de még mindig vágyam a fősuli.
most kuporgatok rá, terveim szerint ha jön majd a tesó, akkor belevágok gyed mellett levelezőn :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!