Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, milyen a legmagasabb...

Anyukák, milyen a legmagasabb iskolai végzettségetek?

Figyelt kérdés
Elégedettek vagytok ezzel vagy szívesen tanulnátok még? Esetleg pont amíg otthon vagytok gyesen?
2013. aug. 19. 22:27
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
főiskola (tanári szak, biológia-szociálpedagógus)
2013. aug. 19. 22:28
 2/28 anonim ***** válasza:

egyetem, angol szak, mellette németül is beszélek, mellette van egy jogász asszisztensi felsőfokú végzettségem is. Én elégedett vagyok ezzel, két gyerek és munka mellett már nem vágnék bele másik iskolába.

Neked mi a végzettséged? Tanulnál még?

2013. aug. 19. 22:30
 3/28 anonim ***** válasza:
83%
Szia.Szakmunkás a legmagasabb végzettségem,de szeretnék még tovább tanulni,ha megszültem.Ez már felnőtt fejjel érett meg bennem.Elmúltam 30,de úgy gondolom mostmár komolyan venném a sulit,nem úgy mint 18évesen.
2013. aug. 19. 22:32
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Főiskolai diplomám van pénzügy és számvitel szakon. Nemrég fejeztem be, a sikeres államvizsgát ünnepelve estem teherbe. :-) Egyelőre nem szeretnék továbbtanulni, elég volt a folyamatos 16,5 év iskolába járás. Később persze ha úgy hozza a sors, tanulnék, főleg ha a munkahely kéri, de most jól fog jönni egy kis "pihi" majd a baba mellett.
2013. aug. 19. 22:40
 5/28 anonim ***** válasza:
59%
Alapszak főiskola, majd egyetemi továbbképzést végeztem a Gyed alatt. Most fogok jövőre szakvizsgázni, remélem.:) És semmi kedvem már ehhez, mert szerintem nem lesz rá elég időm (vagyis inkább a gyerekeimre nem lesz), de sajnos kötelező. Megjegyzem, eddig sem volt egyszerű, sok segítséget kellett igénybe vennem, főleg az államvizsga előtt. Munka mellett meg aztán végképp nem tudom, hogy csinálom, de majd csak kialakul...
2013. aug. 19. 22:41
 6/28 anonim ***** válasza:
59%
5. vagyok. Azt elfelejtettem, hogy amit szeretnék normálisan, magas szinten tanulni, az a nyelv, hogy merjek beszélni végre. Aztán elkezdeni valami mást...ehhez lenne kedvem.:)
2013. aug. 19. 22:46
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Agrármérnök (egyetem), nyelvtanár, gyógypedagógus (fősuli) és eléééég volt a tanulásból! :)
2013. aug. 19. 22:53
 8/28 anonim ***** válasza:
59%

Főiskola.Diplomás gyermekápoló vagyok.

Emellett van még egy OKJ-s kisgyermek gondozó,nevelő végzettségem is,amivel bölcsiben tudnék elhelyezkedni.

Imádom a gyerekeket.Jelenleg itthon vagyok,a 7 hós lányunkkal.Szeretnék tanulni még,de olyan nehéz belekezdeni újra...:/

2013. aug. 19. 22:54
 9/28 anonim ***** válasza:

én sajnos nagyon elszúrtam a suli dolgot :(

érettségi után okj-s sulikat végeztem, szám szerint 4-et.

igazából fősulira szerettem volna menni, de nem tudtam dönteni, hogy melyik szakra, időhúzás volt a többi iskola. aztán eldöntöttem, fel is vettek és terhes lettem, ezért halasztottam (közben saját vállalkozást indítottam és pici babával, munka mellett nem ment volna a tanulás).

közben elvégeztem még egy okjs szakot, de még mindig vágyam a fősuli.

most kuporgatok rá, terveim szerint ha jön majd a tesó, akkor belevágok gyed mellett levelezőn :)

2013. aug. 19. 22:58
 10/28 anonim ***** válasza:
Magyar - német szakos tanár vagyok (egyetem), rengeteg tervem lenne még, amit tanulnék, gyeden vagyok és pillanatnyilag nincs időm semmire. :(
2013. aug. 19. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!