Muszaj nevet adni neki?
Majd minden jön magától ösztönösen. :) Nem kell megijedni hidd el képes leszel rá. Először mindenkinek ijesztő de aztán belejön az ember. :) Csak nyugi
Van egy 6 hónapos lányunk Boglárka a neve ha fiú lett volna az Ákos nevet kapta volna.
A kismama meg h jól érezze magát hát nem nagy dolog. Itt nem azt jelenti h az éjszaka közepén menjél fagyiért neki mert épp azt kívánta meg. Nem. Olyanokra érdemes odafigyelned ha otthon vagy ha pl felmos a vizet ne ő cipelje kiönteni hanem vedd ki a kezéből. Ez csak egy egyszerű példa. A cipekedést és ezeket a dolgokat csináld te helyette. Ha érzelgősebb típus vagy akkor beszélgess a babával a pocakban, simogasd. Elmehetsz az ultrahangokra ott már láthatod is vmennyire a kicsit. De ez a nagy izgalom majd lejjebb megy nem kell aggódni. És mivel már enynit foglalkozol most velük rossz apa biztos h nem lesz belőled. :)
Koszonom
A cipekedest es ezeket a dolgokat megoldom, bar nagy mennyisegekben en sem vagyok kepes ra,mert faradekony vagyok egy mutet miatt, de ugysem kell hegyeket elmozditanom. Ez nagyon hirtelen jott, egyikunk sem fejezte be az egyetemet es nagyon remelem,hogy anyagilag is minden rendben lesz.Nem is attol felek,hogy a jegyesem majd indiai kecske tejet kivan,hanem attol,hogy ez neki is tul sok es azt szeretnem,hogy lelkileg rendeben legyen. Meg nem tudtam feldolgozni, bar lattam egy kis valamit ultrahangon. Nagyon felek. A kedvesseget mindenkeppen kiprobalom :) Koszonom a valaszokat, ez megnyugtatott egy picit,de eleg sok ijeszto dolgot is hallottam mar.
Elso, gratulalok a babahoz :)
Túl sokat problémázol. Ne gondolkozz olyan sokat, hanem hagyíts be egy üveg sort és lazíts.
Minden ösztönösen jön magától.
Én sem láttam sehonnan, hanem az ösztöneimre hagyatkozom.
Koszonom a valaszokat.
Az en testvereim kozul is van akinek mar gyereke szuletett, de az teljesen mas. Kicsereltem mar oket es maszkaltam negykezlab veluk az asztal alatt. Nem tudom feldolgozni meg mindig,persze nagyon boldog vagyok, de total hulyenek erzem magam, hogy ennyire furcsan allok hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!