Egyedül mernéd hagyni a 9 és a 7 éves gyerekedet egész napra? Elég nagyok már hozzá?
Figyelt kérdés
Délelőtt és délután rájuk nézne egy szomszéd, hogy minden oké e. Ez így nagyon gáz?2013. aug. 17. 13:40
11/14 anonim válasza:
Én biztosan nem merném őket egész napra egyedül hagyni. 1-2 órára talán, de többre nem, ők még felügyeletet igényelnek.
12/14 anonim válasza:
engem egyedül(tesó nélkül) hagytak otthon régebben egész napra 8-9 éves korom körül úgy,hogy este jöttek haza anyuék. Hát nem tudom, szülőként biztos egyszerűbb otthon hagyni őket, és végülis semmi bajom nem lett, mert élek még, én egy idő után nagyon féltem. Ugye kis zajok, madarak, kutya, akármi elég ijesztő tud lenni egy üres lakásban. Bár tény, hogy igazán csak szürkület után féltem, de akkor viszont minden egyes perc, amíg nem értek haza, pokol volt. Szóval , hogy rendesen válaszoljak is, szerintem a gyerekeknek nem túl jó(csak hogy lásd a "másik oldal" véleményét is:))
13/14 anonim válasza:
Nálunk is pont így volt. Én voltam 9 éves, az öcsém pedig 7. Otthon hagytak minket, mert nem volt más választásuk. Rossz gyerekek voltunk, mindig martuk egymást, de akkor nem. Úgy viselkedtünk, mint a mintatesók. Jól eljátszottunk. :) Reggel 8tól, délután 4ig voltunk ketten. Délelőtt és Délután 1× jött át a szomszéd, minden rendben volt. :)
14/14 anonim válasza:
nem mert akármi történhet, mellesleg kiskorút egyedül hagyod valami történik vele téged tesznek felelőssé!!nagymama nem tud átmenni addig? vagy esetleg a szomszéd, de ha 2 óránként rájuk néz az is valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!