A hexoclorophenes hintőpor miért hiánycikk mindenhol? Van valami gond vele? Betiltották volna?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekes ez az egész nekem, mert már rengeteg gyógyszertárba kérdeztem és mindenhol azt mondták hogy hiánycikk.Egy másik városba viszont kiadták a sokadik gyógyszertárba(állítólag az volt az utolsó doboz amit nekem adtak)! De a gyógyszerész motyogott valamit hogy valamiért már nem lessz!De miért? Ártalmas anyagot tartalmaz? Mert kidobom a fenébe akkor!!!!2013. aug. 16. 23:03
1/1 anonim válasza:
Nem hallottam róla, hogy betiltották volna, szerintem nyugodtan használd el. Én pár éve a neogranormonnal jártam úgy, hogy égen földön nem lehetett kapni, utána 1 hónap múlva már ismét ott volt a boltokban csak lecserélték a csomagolást, és ezért volt hiánycikk. Kérdezd meg gyógyszertárban mit tudnak róla. Talán itt is csak csomagolás cseréről, vagy be csődölt cégről, vagy új névről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!