Újabb kérdés a nyilatkozattal kapcsolatban!?
Bocsánat, hogy én is felteszem a kérdést...
A cspről szóló nyilatkozat 2-es pontja nem tiszta, vagyis félig, szóval én november közepéig kapok még tgyást, aztán gyedet. A tgyást sem kell ide beírni? Jól gondolom?
Ami még nem tiszta: ha a párom, "csak" a párom, nem házastárs, nem is bejegyzett élettárs, viszont hivatalosan a gyermekem apja, akkor neki is ki kell töltenie, amit kapott?
Utolsó problémám: "Amennyiben 2010. adóévben továbbra is tgyás ill gyed-ben részesül, úgy 2010. jan 15-ig új nyilatkozat megtételéről kell gondoskodni." "A nyilatkozat tartalmával összefüggő minden változás esetén új nyilatkozatot kell leadni!"
Szóval én 2010-ben már gyedet fogok kapni... új nyilatkozatot kérnem kell vagy küldik? Mivel a tgyást gyedet nem kell beírni, a csp-m meg nem fog változni, akkor kelleni fog-e új nyilatkozat?
Bocsi, hogy hosszú lett és köszönöm, ha segítetek!!!
Szia!
Hívd fel az illetékes egészségbiztosítási pénztár ügyfélszolgálatát, biztosan segítenek a nyilatkozat kitöltésében! Nekem legalábbis segítettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!