Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Újabb kérdés a nyilatkozattal...

Újabb kérdés a nyilatkozattal kapcsolatban!?

Figyelt kérdés

Bocsánat, hogy én is felteszem a kérdést...

A cspről szóló nyilatkozat 2-es pontja nem tiszta, vagyis félig, szóval én november közepéig kapok még tgyást, aztán gyedet. A tgyást sem kell ide beírni? Jól gondolom?

Ami még nem tiszta: ha a párom, "csak" a párom, nem házastárs, nem is bejegyzett élettárs, viszont hivatalosan a gyermekem apja, akkor neki is ki kell töltenie, amit kapott?

Utolsó problémám: "Amennyiben 2010. adóévben továbbra is tgyás ill gyed-ben részesül, úgy 2010. jan 15-ig új nyilatkozat megtételéről kell gondoskodni." "A nyilatkozat tartalmával összefüggő minden változás esetén új nyilatkozatot kell leadni!"

Szóval én 2010-ben már gyedet fogok kapni... új nyilatkozatot kérnem kell vagy küldik? Mivel a tgyást gyedet nem kell beírni, a csp-m meg nem fog változni, akkor kelleni fog-e új nyilatkozat?

Bocsi, hogy hosszú lett és köszönöm, ha segítetek!!!

2009. okt. 28. 15:38
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Hívd fel az illetékes egészségbiztosítási pénztár ügyfélszolgálatát, biztosan segítenek a nyilatkozat kitöltésében! Nekem legalábbis segítettek.

2009. okt. 30. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!