Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is kezd már függővé válni?

Más is kezd már függővé válni?

Figyelt kérdés

Nekem szinte mindennap "muszály" leülnöm és olvasgatni a gyakori kérdéseket. Úgy érzem itt megoládst találok a problémáimra.

Ti is így vagytok ezzel?

2009. okt. 28. 14:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én már megszállott lettem. Nem csak olvasom, de nagyon sok választ is írok. :o)

7 hós manó anyukája

2009. okt. 28. 14:11
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha megoldást nem is, de pár bíztató vagy vígasztaló szó nekem is jól jött párszor erről az oldalról. Ha a gép előtt vagyok, pár percenként mindig ránézek az oldalra.
2009. okt. 28. 14:11
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálam szakaszosan jön el ez, hogy úgy érzem, muszáj leülnöm, olvasgatnom a kérdéseket és a válaszokat, és ha valamiben úgy érzem, tudok segíteni, akkor válaszolok is. De utána eljön egy olyan időszakom, amikor felidegesítem magam, hogy sokan jó szándékkal és tudással próbálnak segíteni, mások meg jól lehülyézik őket, és jó nagy b@romságokat írnak, vagy egyszerűen csak nem fogadják el, hogy más embernek nem egészen olyan az álláspontja, és meddő viták kerekednek. Most épp a "szinte minden nap benézek ide" időszakom van. :D
2009. okt. 28. 14:12
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és annyit csalódtam a fórumokban, hogy fórumozás helyett ide járok. (2. válaszoló)
2009. okt. 28. 14:12
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is sokat olvasgatok itt, de csak ha alszik a babám, és csak ha nincs itthon a férjem, szóval ha ráérek :)

És azért is szeretem ezt az oldalt, mert egy nagyon kedves lányt ismertem meg innen még terhesen, aki tök jó barátnőm lett.

2009. okt. 28. 14:24
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
jaja!:) rengeteg okosságot lehet itt olvasni. (meg nagyon sok ostobaságot is, de az már részletkérdés:)
2009. okt. 28. 14:31
 7/14 anonim ***** válasza:

Igen, határozottan a függőség felé közelítek :)

Sok jó kérdést és választ olvasok, és vérnyomás-esés ellen is jó ez a hely, mert néha úgy felhúzom magam!!! Butaságon és rosszindulaton.

De több a jó :)

2009. okt. 28. 15:08
 8/14 anonim ***** válasza:
Én is órákat olvasgatom a férjem szerint ez már nem normális.Szerintem én is függő vagyok.De 3,5 éve nem jön a baba és itt vannak sorstársak.
2009. okt. 28. 16:08
 9/14 anonim ***** válasza:
az én párom is már szórakozik rajtam, hogy megint gyakorikérédsezek. Van, hogy bele is kukucskál a kérdéseimbe, meg a válaszokba. A munkában is, ithon is be van kapcsolva
2009. okt. 28. 16:55
 10/14 anonim ***** válasza:
Óóó én már több mint két éve függök :) Akkor voltam terhes, azóta is itt függök :D De már nem csak a babás kérdéseken szerencsére.
2009. okt. 28. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!