Anyukák, tanultok valamit, amíg otthon vagytok? Milyen okj-s változások lesznek most szept 1-től? Mertek teljesen újat tanulni, mint amit szülés előtt csináltatok?
Figyelt kérdés
Én nagyon szeretnék tanulni, de most még nem megoldható, csak a következő félévtől tudnék elszabadulni itthonról.
Kinéztem egy tanfolyamot, ami most elindul, de még az iskola sem tudja megmondani, hogy a következő félévben mi lesz.
Tudtok valamit esetleg?
Másik kérdésem, hogy ti mertek, mernétek teljesen mást tanulni és tervezni, hogy csinálni gyes után, mint amit szülés előtt dolgoztatok?
Azt se tudom, bele merjek-e vágni, hiszen ez a tanfolyam teljesen más, mint amit eddig csináltam.
2013. aug. 16. 11:09
11/15 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a másik képzést, ami teljesen más mint a terhesség előtti szakmám. És már az új szakmámban dolgozom!!! Nagyon boldog vagyok, hogy belevágtam!
2014. febr. 19. 22:37
12/15 anonim válasza:
Óriási gratula kedves kérdező! Milyen képzést végeztél el?
14/15 anonim válasza:
Hú, nagyon jól hangzik, kíváncsi vagyok én is, melyik szakma az, és mennyi ideig tartott a tanfolyam? Vmint ez a TÁMOP-os nyelvtanulás hogy is van?
15/15 A kérdező kommentje:
Pedagógus asszisztens féléves okj-s képzés.
Találtam is munkahelyet rögtön.
2014. febr. 20. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!