Szabad e fület lyukasztatni terhesen?
Köszönöm:-)
Már voltam kozmetikusnál, de nem merte vállalni. Ezért szeretném tudni, hogy valóban árthat e a picinek, vagy csak a kozmetikussal volt a baj.
Ilyenkor általában attól tartanak, hogy a fájdalomtól (neked), vagy az ijedtségtől beindul a szülés idő előtt, de ez nem akkora ügy, hogy félni kellene a kozmetikusnak.
A helyi érzéstelenítőt meg a füledre fújja kívülre, tehát nem megy bele a véráramba.. Nem is értem...
Én nem csináltatnék a helyedben. Az ilyenekkel (pirszing, tetoválás, stb) jobb megvárni még a szoptatás végét is.
A porc meg amúgy is egy érzékeny terület.
Van kozmetikus barátnőm, tetováló és pirszinges barátom is, egyik se vállalja se a terhes kismamikat, se a szoptatós anyákat.
Porcba nem is szabad neki lőni!
Én érdeklődtem régebben: a porcba való szúrás piercinges feladata. Az nem rendes sima fülbevaló, mint a cimpában, hanem testékszernek minősül -pontosan a porc miatt.
Piercingest keress fel inkább, de az esetleges fertőzés miatt lehet, hogy ő sem vállalja most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!