Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülők, szerintetek melyek a...

Szülők, szerintetek melyek a legdebilebb, legbetegebb mesék amiket nem engednétek megnézni a gyereketeknek? Van ilyen?

Figyelt kérdés
Nem a horror meg erotikusra gondolok, hanem ami elvileg gyerekeknek szól.

2013. aug. 14. 20:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mindenkit lepontoztak...de mindegy:)
2013. aug. 14. 22:24
 12/20 anonim ***** válasza:

Dóra a felfedező. Azt a csajt egyszer levadászom és kinyírom! :D

Nem nagyon vagyok otthon a tévés mesékben, gépről nézzük a régi meséket, Süsü, vízipók, hohoho, vakond stb...

2013. aug. 14. 22:25
 13/20 anonim ***** válasza:

Jah...látom...:)

Csak kiváncsi lettem volna, miért. De hát valóban mindegy...

:)

2013. aug. 14. 22:25
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én mindenkit felpontoztam, nem tudom miért szórakozik valaki. De am fura hogy nem említettétek a spongyabobot, meg a japán robotos,kardozós, mindenféle csodákat. Am szerintem is a régi mesék az igazán jók, bár egészestésben vannak egész szép és valóban gyerekbarát rajz/animációs filmek.
2013. aug. 14. 22:37
 15/20 anonim ***** válasza:

Egyik lepontozó jelentkezik! Nekem ez a mondat szúrt szemet:

"Én egyik mai mesét sem fogom engedni, hogy nézze."

Annak a véleményét, aki így egy kalap vesz egy ilyen tág témakört, nem tudom támogatni. Egyrészt eleve hihetetlenül ki tud borítani ez a "minden új szar, csak a régi a jó" hozzáállás*, másrészt el nem tudom gondolni, mi lehet az a mérce, ami alapján ilyen tiltást be lehet vezetni, hacsak nem vette valaki górcső alá a jelenleg létező összes gyerekeknek szánt rajzfilmet és elemezte azokat egyenként.

* ez nem kimondottan az idézett válaszra vonatkozik, hanem úgy általánosságban érződött a válaszokon egy ilyesfajta hozzáállás

2013. aug. 15. 18:21
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem azért de nagyon sok mesét láttam már,és a mostaniak amik még 5-10 éve nem voltak a tvben azoknak a 98%a nézhetetlen szemét,persze vannak azért kivételek,de elég bekapcsolni a cartoonitot, a minimaxot,meg a többit,bugyuta idiótaság,még a rajzolás is ronda, a történetről ne is beszéljünk.
2013. aug. 15. 18:25
 17/20 anonim ***** válasza:

15-ös.

Én írtam az idézett választ.

Lécci!!! Mondj egy mai mesét, amit jó szívvel megnézetnél a kisgyerekeddel.

Most direkt végigkattintgattam egy csomó mesét, ami a Nickelodeonon, Minimaxon van és hát. hogy úgy mondjam, elég érdekes.

Nem 40-50 éves vagyok, de amik az én időmben voltak mesék, Frakk, Kukori, Nils H, stb stb , azok szerintem sokkal barátságosabb, értékesebb mesék, mint a mostani sz.arul rajzol, szörnyes, harcolós mesék.

Nem hiszem, hogy egy kisgyereknek ilyenre van szüksége.

De TESSÉK, pontozz le megint.

Kben nem hiszem, h ilyen s.zar véleményem lenne, h jogos a 29%!

Szóval lécci mondj mostani normális mesét! Köszi!

2013. aug. 15. 21:38
 18/20 anonim ***** válasza:
Azért az se mindegy, mekkora gyerekről van szó. A Postás Pat mondjuk teljesen nézhető, és ez csak egy példa, kedves előző. Bár én is jobban szeretem a régi meséket, amiken mi nőttünk fel, de aki keres, az talál. És én keresek, ahogy még sokan mások is. Te meg pontozz le akkor engem is, ha jól esik, bár nem nekem címezted a kommented és bocs, hogy válaszolok.:)
2013. aug. 15. 23:38
 19/20 anonim ***** válasza:
A postás pet ugyan nem a kedvencem, de szerintem is totál nézhető.
2013. aug. 16. 08:07
 20/20 anonim válasza:

Szerintem a Nyomi szerencsétlen utazásainál nincsen betegebb mese...A Cartoon Networkon megy de már nagyon ritkán adják.

A Spongyabobbal nekem nincs semmi bajom.😊

2015. márc. 23. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!