Szülők, szerintetek melyek a legdebilebb, legbetegebb mesék amiket nem engednétek megnézni a gyereketeknek? Van ilyen?
Dóra a felfedező. Azt a csajt egyszer levadászom és kinyírom! :D
Nem nagyon vagyok otthon a tévés mesékben, gépről nézzük a régi meséket, Süsü, vízipók, hohoho, vakond stb...
Jah...látom...:)
Csak kiváncsi lettem volna, miért. De hát valóban mindegy...
:)
Egyik lepontozó jelentkezik! Nekem ez a mondat szúrt szemet:
"Én egyik mai mesét sem fogom engedni, hogy nézze."
Annak a véleményét, aki így egy kalap vesz egy ilyen tág témakört, nem tudom támogatni. Egyrészt eleve hihetetlenül ki tud borítani ez a "minden új szar, csak a régi a jó" hozzáállás*, másrészt el nem tudom gondolni, mi lehet az a mérce, ami alapján ilyen tiltást be lehet vezetni, hacsak nem vette valaki górcső alá a jelenleg létező összes gyerekeknek szánt rajzfilmet és elemezte azokat egyenként.
* ez nem kimondottan az idézett válaszra vonatkozik, hanem úgy általánosságban érződött a válaszokon egy ilyesfajta hozzáállás
15-ös.
Én írtam az idézett választ.
Lécci!!! Mondj egy mai mesét, amit jó szívvel megnézetnél a kisgyerekeddel.
Most direkt végigkattintgattam egy csomó mesét, ami a Nickelodeonon, Minimaxon van és hát. hogy úgy mondjam, elég érdekes.
Nem 40-50 éves vagyok, de amik az én időmben voltak mesék, Frakk, Kukori, Nils H, stb stb , azok szerintem sokkal barátságosabb, értékesebb mesék, mint a mostani sz.arul rajzol, szörnyes, harcolós mesék.
Nem hiszem, hogy egy kisgyereknek ilyenre van szüksége.
De TESSÉK, pontozz le megint.
Kben nem hiszem, h ilyen s.zar véleményem lenne, h jogos a 29%!
Szóval lécci mondj mostani normális mesét! Köszi!
Szerintem a Nyomi szerencsétlen utazásainál nincsen betegebb mese...A Cartoon Networkon megy de már nagyon ritkán adják.
A Spongyabobbal nekem nincs semmi bajom.😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!