E61! Sotet az, akit a tukorben latsz, kiscsillag! Te bunkozol, nem en. Raadasul eszed semmi, mivel en ket kulonbozo kommentben ket kulonbozo statisztikat emlitettem. Ha evi 200 gyerek szuletik, akkor a 8 gyerek bizony 4% - megy a matek?
En is befejeztem, mert vitazni csak olyannal lehet, aknek van agya, neked meg nincs. Puszi
Hát, ha akkor, mikor a fiam született, nyolc korababa meghalt volna, akkor majdnem mindegyik anyuka gyászolhatott volna, akiknek egy kg alatt született a babájuk. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy nap mint nap több extrém korababa születik. Akik túl vannak az első kritikus időszakon, ez valóban súlytól függ, kinél mennyi idő, ott már tényleg vmi komoly dolognak kell történnie, hogy a baba meg is haljon. Nálunk is nagy volt a forgalom sajnos a koraszülött osztályon, de sok 37. hét előtt épphogy megszületett és szinte csak napokra odakerült baba is beleszámít a létszámba. Ez nem szenzációhajhász hír, igenis van hírértéke, mert nem ez a statisztika a valóságban. Ha ez lenne, akkor fél- egy évig egy baba sem halhatna ott meg.
A koramama
:(:(:(
Annyit tudok csak hozzáfűzni, hogy a fertőzés biztos nem a szülőktől származott. Mint írták, ilyen közegben csak a legagresszívabb bacik, vírusok maradnak meg. Ezt pedig nem a szülők hordozzák.
Volt sajnos ( ill. nem sajnos) osztrák PIC-hez szerencsém, ott minden szülő, hozzátartozó utcai ruhában mehetett a csöppségekhez, kézfertőtlenítés, cipőzsák és maszk kellett csak belépés előtt. Semmilyen fertőzést nem kaptak a kicsik. Itthon ez kivitelezhetetlen, nem magyarázom miért.
Részvétem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!