Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Éjjeli fénynek olyan, ami...

Éjjeli fénynek olyan, ami mellett látni is lehet?

Figyelt kérdés
Hamarosan megszületik a pici, és a nagyobbal egy szobában fognak lakni. Ha ki kell mennem hozzá éjjel, mi világítana úgy, hogy a nagyobbat ne zavarjam? Sólámpára gondoltam első körben, de nem tudom mekkora a fénye.
2013. aug. 12. 09:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálunk sólámpa van, szerintem pont jó a fénye.
2013. aug. 12. 09:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Sólámpát használok én is éjjelre, bőven elég.
2013. aug. 12. 09:10
 3/5 A kérdező kommentje:

Szuper, akkor megveszem!

Köszi!

2013. aug. 12. 10:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Sólámpával próbálkoztam én is, de mindig le kellett takarnom, mert viszonylag erős fénye volt mégis. Nagyobb korában a babám mindig felnézett, ébredezni kezdett, mikor éjjel azt használtam.

A Müllerben vettem aztán egy konektorba dugható Chicco éjjelifényt, ami annyira bevált, hogy azóta még kettőt vettem. A kislányunk már 4 éves, de ha éjjel ki kell mennie Wc-re akkor is nagyszerűen lát a fénye mellett. A kisebbet simán átpelenkázom, megetetem, mert elegendő a fénye.

Nálunk nagyszerűen bevált, merem ajánlani.

2013. aug. 12. 12:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van, nagyon szeretem. Mivel LEDes nagyon keveset fogyaszt és elég erős de nem zavaró a fénye. Sajnos kb. 4 hónapig bírja csak, de nem olyan drága, hogy ne tudnánk mindig pótolni.

Tescoban is van általában, mi a Baumaxban szoktuk venni.

[link]

2013. aug. 12. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!