50 évesen lenne apa a párom, szerintetek késő? Második baba.
Én 34 leszek, kisfiunk addigra 5 éves.
Egészségileg, és érzelmileg egyaránt érdekel. Parázok hogy nehogy beteg legyen a baba, vagy hogyan fog majd később kiütközni a nagy korkülönbség. Eredetileg egyet terveztünk, de már nagyon szeretnék megint babázni :)
Barátnőm apukája közel volt, amikor ő született, már 4 unokája van, 75 évesen még ráültek a gyerekek a hátára, ő meg ment négykézláb, mint a "kutya" a hátán kettő kicsivel. Most 90 felé jár, még mindig aktív, bár vannak egészségi problémái, alapvetően jól van.
De ez nem kiszámítható. Ugyanakkor egy apuka is "elmehet fiatalon", van, aki 40 évesen meghal. Tehát ha jó erőben van, és tesz is magáért, akkor még 20 szép éve simán várható.
És persze jó az, ha megérik az unokákat, de ha már az érettségiig elkíséri a gyerekeit, az nagyon szép.
Ha jó a kapcsolat apa és gyerek között, akkor a 20-25 év nagyon szép és tartalmas szerintem.
Mert sajnos sokunknak él az édesapja, de pl. ha elváltak, vagy ki tudja hol van, akkor meg hiába fiatal...
Én személy szerint egyik vér szerinti nagypapámat sem ismertem, a nagyszüleim között 26 év volt. Igaz háborús körülmények közre játszottak abban, hogy nem voltak "fiatal férfiak", de mégis.
Amit a szívetek diktál, én azt mondom, de csak ha ő is szeretné, az hogy Te szeretnél babázni, az kevés, ha ő is vágyik rá, akkor én bele vágnék.
És biztos a fiadnak is jól jönne egy tesó!
Nem. :)
Barátnőm férje 49 volt, mikor megszületett az első babájuk. Nála türelmesebb apát nem ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!