Adjatok ötletet! Ti hogyan oldanátok meg a baba elhelyezését?
Figyelt kérdés
Szeretnénk kisbabát. De nem tudom, hova rakjuk. Két nagy, egymásba nyíló szoba van a lakásunkba, az egyiket nappalinak, a másikat hálónak/dolgozónak használjuk.
Hogyan lehetne megoldani, hogy a babának is legyen egy kis kuckója? Nem baj, ha nincs külön szobája? Milyen bútorokra van szüksége?
2013. aug. 7. 15:47
1/4 anonim válasza:
Az elején nyugodtan lehet veletek egy szobában, még kényelmesebb is úgy, de hosszú távon valószínűleg ki kell majd költöznötök a nappaliba. Vagy felújítjátok a lakást, és az egyik nagyszobából csináltok két kicsit.
2/4 anonim válasza:
Nálunk is 2 egymásba nyíló szoba van, igaz van mindkettőnek külön bejárata is. A nagyobbat nappalinak használjuk, a kisebbet hálónak. Most hogy jön a baba, a hálóban rendeztünk be egy kis sarkot a picinek, így amíg picurka egy szobában leszünk, nekem ez így volt megnyugtató. Később úgy tervezzük, hogy kiköltözünk a nappaliba, és az lesz egyben a háló is, és a kicsi pedig lesz a gyerekszoba. Mi is úgy nőttünk fel, hogy nem volt külön nappali, szerintem meg fogjuk majd szokni...:)Az már más kérdés, hogy mi lesz, ha jön a kistesó, azt hiszem idővel kénytelenek leszünk nagyobb lakásba költözni...:)
3/4 anonim válasza:
Nálunk van a mindkét gyereknek szobája, ehhez ragaszkodtam, mert nekem nem volt.
Én úgy csinálnám a helyedben, ahogy a második válaszoló írta.
4/4 anonim válasza:
A külön szoba igazából akkor lényegesebb szerintem, ha már iskolás, hogy nyugodtan tudjon tanulni.
Amúgy meg azt szokja meg, amibe beleszületik.
Ha a nappalinak használt szoba egyik sarkában kap helyet, akkor neki ez lesz a természetes, semmivel sem lesz neki rosszabb, mintha saját szobája lenne, emiatt ne aggódjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!