Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A Krisztabella név miért nem...

A Krisztabella név miért nem elfogadott?

Figyelt kérdés
Izabella, Annabella, sőt még Mirabella is van és egyikre sem mond senki semmit, ehhez képest a Krisztabellára úgy néznek, mintha valami földöntúli név lenne. Miért?
2013. aug. 7. 11:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
a Kriszta egy becenév. Az Anna Mira enm becenév. Az Annabella sem Annuskabella mondjuk. AMugy meg szeritnem furán is hangzik a Krisztabella.
2013. aug. 7. 11:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Nincs a magyar utónevek között. Lehet kérvényezni (talán az MTA-nál), és akkor beveszik. Ha meg nem, akkor megindokolják, miért nem.
2013. aug. 7. 11:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem kérvényezni akarom, csak kíváncsi vagyok, hogy miért nincs elfogadva az emberek által. Hogy a Kriszta becenév? A Fanni a Franciska önállósult becézője, mégis egy csomó kislányt, nagylányt hívnak így, senki nem kérdőjelezi meg. De különben rengeteg névre lehetne írni, hogy az amúgy csak egy becenév...
2013. aug. 7. 11:20
 4/7 anonim ***** válasza:
nem értem. Hogy lenne elfogadva az emberek által, ha nincs is ilyen név. Szerintem ha lenne, egy idő után meg ez is beépülne a köztudatba
2013. aug. 7. 12:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Magyarországon jelenleg nincs ilyen név, de pl Olaszországban igen (csak nem ilyen magyarosan írják persze). De pl Benett sem volt eredetileg, mégis milyen favorit név lett belőle.
2013. aug. 7. 13:35
 6/7 anonim ***** válasza:

én (meg sztem az emberek 90%-a) még sose hallottam erről a névről, erre se nézek "földöntúli névként"... :O

nem értem a kérdés lényegét...

2013. aug. 7. 23:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Kriszta utónév is van, ha már a Fannival jössz. De Fannibella nincs. A ...bella elé nem tesznek becézett alakot.
2013. aug. 8. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!