Az normális, hogy másfél évesem állandóan rendet rak, ha valami lent a földön, fogja a helyére teszi, papírt kidobja, ha elővesz valamit, a helyére rakja?
Szia!
A franckarikákat!!! Jól van nevelve, anyuka ,és legyél büszke rá!!! az én férjem is (ugyan nagyobbacska volt már) de még a szennyes ruháit is összehajtogatta és úgy tette bele a tartóba, és mégse autista:) Őrizze meg ezt a szokását a picid sokáig!! :)
Nyugi! A lányom 17 hónapos és ugyanezt csinálja. Tudja, hogy a szemét a kukába való, a játék helye a dobozban, ha már nem játszik vele. És utálja a rendetlenséget, ha valami a földön van egyből rakja az asztalra, vagy bárhova, csak ne a földön legyen. Mondjuk tőlem ezt látja születése óta, kicsit rendmániás vagyok és képes vagyok egyfolytában pakolni. :))
Az én keresztfia autista. Hát ennek a pakolásnak semmi köze az autizmushoz. Szegényemmel nem lehet megértetni, hogy pakoljon el, mindent szétszór, széttép, összeken, szóval mindent csinál, csak nem rendet. Meg nem beszél (6 éves), nem szobatiszta, kizárólag egyetlen dolog érdekli, az autók és semmi más.
Nincs semmi baja a babádnak, gondolom azért néha ő is tudja feje tetejére állítani a házat, mint az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!