Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az normális, hogy másfél...

Az normális, hogy másfél évesem állandóan rendet rak, ha valami lent a földön, fogja a helyére teszi, papírt kidobja, ha elővesz valamit, a helyére rakja?

Figyelt kérdés
Azt mondta nekem vki, hogy ez beteges és autista vagy vmi baja van.
2009. okt. 26. 10:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Milyen "kedves" ismerőseid vannak... :-/ Az, hogy ez LEHET valaminek a tünete más tünetekkel együtt talán elgondolkodtató lenne, de önmagában inkább nagyon is irigylendő dolog. Ha meg akarod magad nyugtatni, a legközelebbi orvosnál tett látogatás alkalmával kérdezd meg őt, de nem hinném, hogy ez baj lenne.
2009. okt. 26. 10:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A franckarikákat!!! Jól van nevelve, anyuka ,és legyél büszke rá!!! az én férjem is (ugyan nagyobbacska volt már) de még a szennyes ruháit is összehajtogatta és úgy tette bele a tartóba, és mégse autista:) Őrizze meg ezt a szokását a picid sokáig!! :)

2009. okt. 26. 10:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez hülyeség, hogy beteges meg autista. Nekem mindkét keresztgyerekem ezt csinálta kiskorában. A kislány 4 éves okos-ügyes, a kisfiú 8 éves évfolyama legokosabb tanulója. Szerintem egyébként nagyon ügyesen alkalmazzák azt amit a családban-környezetükben látnak. Nálunk anyós ilyen nagyon pakolós, sok időt töltöttek vele a gyerekek:)
2009. okt. 26. 10:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Bolondság! Állítólag én is ilyen voltam (kár hogy kinőttem :) azt mondták ha megláttam egy fiókot, ami nem volt teljesen betolva, azt is becsuktam. Örülj neki hogy ilyen.
2009. okt. 26. 10:19
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Az én unokahugom is ilyen volt kiskorában, a nagyanyjától örökölte, ő volt ilyen rendmániás. Mostmár 14 éves és pont az ellenkezője lett. Igen, az autistáknál létezik ilyen, de attól még nem kell egyből erre gondolni, lehet hogy örökölte valakitől.
2009. okt. 26. 10:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Nyugi! A lányom 17 hónapos és ugyanezt csinálja. Tudja, hogy a szemét a kukába való, a játék helye a dobozban, ha már nem játszik vele. És utálja a rendetlenséget, ha valami a földön van egyből rakja az asztalra, vagy bárhova, csak ne a földön legyen. Mondjuk tőlem ezt látja születése óta, kicsit rendmániás vagyok és képes vagyok egyfolytában pakolni. :))

Az én keresztfia autista. Hát ennek a pakolásnak semmi köze az autizmushoz. Szegényemmel nem lehet megértetni, hogy pakoljon el, mindent szétszór, széttép, összeken, szóval mindent csinál, csak nem rendet. Meg nem beszél (6 éves), nem szobatiszta, kizárólag egyetlen dolog érdekli, az autók és semmi más.

Nincs semmi baja a babádnak, gondolom azért néha ő is tudja feje tetejére állítani a házat, mint az enyém.

2009. okt. 26. 13:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Jézusom, dehogy baj! Az én fiam is rendmániás (jó párosítás vagyunk, én marha rendetlen vagyok). Ő is kidob mindent, ami szemét, rendet rak, becsukja a kiálló fiókokat, stb. Szereti a rendet. Miért lenne autista? Semmi baja, egészséges 2 éves gyerek (pont ma töltötte a kettőt :)). Én csak örülni tudok neki, hogy ilyen.
2009. okt. 26. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!