Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A hasam lefog még menni?

A hasam lefog még menni?

Figyelt kérdés
8 hónapos a babám, de még mindig olyan a hasam mint egy 6hónapos terhesnek!!! Lemegy még? Vagy igy marad már? Mit tegyek, hogy újra lapos legyen?
2009. okt. 26. 07:30
 1/5 anonim ***** válasza:

szia!

felülések, futás, szobabicikli....

2009. okt. 26. 07:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia! Osztom az elöttem lévő tanácsait...terhesség után hamar vissza nyertem az alakomat, de 5hónap szopi után (sajnos csak addig ment) felszedtem 10kg-t .... ez volt 1éve...most kezdtem el fogyni, h.a havim visszaállt 28naposra...

kitartást és drukk:)

2009. okt. 26. 08:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia, az én kisfiam most 11hónapos. 55kilóval kezdtem a terhességet, 68-al mentem szülni.( 166cm magas vagyok) Most értem el az 54kg-ot, én cactuslimet szedtem és nem ettem csak naponta kétszer, ebéd plusz vacsora esetleg uzsonnára egy kevés gyümölcs. Hasam az viszont még nekem is van! Illetve a zsírpárna ott megmaradt. Elkezdtem használni az ABTronicot, remélem beválik, sportolni mozogni nincs időm, remélem ettől megint lapos lesz a hasam. Sajnos a has csak edzéssel megy le.
2009. okt. 26. 10:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is olyan a hasam,de kicsit kisebb lett miota 8 kilot fogytam,de még 10 kéne hogy a szülés elötti sulynál legyek.Nem tudom számit-e,de császáros voltam.
2009. okt. 26. 15:19
 5/5 A kérdező kommentje:

Az egész terhességem alatt 8kg-ot híztam. A szülés után

(engem is császároztak)2hét alatt fogytam 14kg-ot,pedig egyfolytában zabáltam.Most visszajött már 5kg.Még én is szoptatom a babámat ezért diétázni nem nagyon tudok...

Megpróbálok mozogni. Igaz csak a hasamat kellene "elhagynom" mert az bazi nagy! :) KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!

2009. okt. 26. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!