Egy barátnőmnek halva született a babája a 39. héten. Hogyan tudok segíteni? Mit lehet ilyenkor tenni, amivel enyhíthetem a fájdalmát?
Nem tudok semmit, csak egy sms-t írt. Arra fél óra gondolkodás után visszaírtam (nehezen reagálok az ilyen helyzetekre egy 7 hónapos kisfiú mellett), de azóta semmi. Aggódom, de nem merem felhívni, hátha azzal teszek rosszat. Írtam,h. ha szeretné, bemegyek hozzá, de mivel nem reagált, nem tudom, merjem-e keresni.
Sajnos nem tudom azt sem, mi történhetett, mert a babával minden rendben volt a terhesség alatt.
A barátnőm vetélése után együtt sírtunk a kórházi ágy mellett, egymással ölelkezve...
Utóbb azt mondta, hogy az esett neki különösen jól, hogy van valaki, aki jelét is adja annak, hogy átérzi a helyzetet...
Egyébként a bajban ismerni meg a nagyon jó barátokat! Én rohantam hozzá, amint megérkezett az sms: megoldottam a kisfiam felügyeletét, és már a kórházban is találtam magam.
Menj, amilyen gyorsan csak tudsz! Ha ott úgy látod, hogy a háta közepére sem kíván (ez is benne lehet a pakliban), akkor se keseredj el, ez nem a személyed ellen szól, csak a helyzet nagyon nehéz, sokféle érzelem játszik szerepet ilyenkor egy embernél. Ekkor beszéljetek pár szót, és ha látod rajta, hogy nem vevő a társaságodra, akkor szépen köszönj el, biztosítsd arról, hogy mellette vagy, ha bármiben segítségre szorul, és gyere el.
De én azt gondolom, hogy inkább örülni fog neked, ha tényleg jó barátnők vagytok!
Én nem mennék be. Írnék egy sms-t, hogy hívjon, ha kellek, aztán majd ő eldönti.
Nekem ilyen szituációban nem a barátnőmre lenne szükségem, hanem a férjemre.
Ha valóban szüksége lenne rád, akkor felhívott volna, nem csak sms-t írt volna (szerintem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!