Vácon Dr. Dubecz Dániel?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy kapott főorvosi állást (talán Esztergomba), ez tényleg igaz? Ha igaz, nekem nem lesz második gyerekem :D.2013. aug. 4. 07:18
1/4 anonim válasza:
Nemááá, akkor nekem sem. Vagy Esztergomba szülök :))
Megyek hozzá a jövőhéten, megprobálom megtudni.
2/4 anonim válasza:
100%-osan tudom, hogy igaz a hír...
8 napja szültem a doktor úrnál, már előtte is hallottam, de ott rákérdeztem!
3/4 anonim válasza:
Ugy igaz a hir, kapott állást szeptember 1től ott lesz főorvos, de a Váci rendelés ugyanugy megmarad és lehet nála szülni, de csak esztergomban. Szoval minden változatlan kivéve a szülés és műtét helye :) Megnyugodtam, én biztos h Esztergomba szülöm a második gyerekem :)
Tegnap voltam nála és kérdeztem.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat, megnyugodtam. Szívből gratulálok neki, megérdemli, itt Vácon nem becsülték meg.
2013. aug. 13. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!