Szerintetek mikor fog elindulni kislányom? 1 éves volt 2 hete.
Figyelt kérdés
9 és fél hónaposan állt fel, azután szépen elkezdett bútorokba kapaszkodva lépegetni, így biztonsággal közlekedik(mászik ezerrel). 3 hete kapaszkodás nélkül megáll 10-20 másodpercekre 3x-5x egy nap. Egy hete minden nap 4x-5x feláll kapaszkodás nélkül guggolásból, majd áll egy kicsit, aztán újra leguggol, leül(sokat guggol kapaszkodás nélkül). 1 hete székeket/babakocsit tol egyfolytában, úgy sétál. Önálló lépéseket még nem tett(nem vezetgetem). Nálatok is így voltak a "stációk"? Köszönöm a válaszokat! :)2013. aug. 2. 10:44
1/3 anonim válasza:
A lányom szombaton volt egy éves, és vasárnap határozta el magát. Ugyanazokat csinálta, mint a kislányod, viszont ő még nem volt 9 hónapos, amikor felállt, összesen 3 és fél hónap telt el a felállás és az elindulás között :) Azt mondják általában 3 hónap, (ez népi babona, de a fiamnál bevált :D ) ha ti is tartjátok a babonát, akkor már bármikor elindulhat :)
Viszont a fiam anno ahogy elkezdett menni, már csak úgy közlekedett, a lányom óvatos duhaj, naponta csak pár lépést hajlandó menni, de már mászni sem akar, így most elég viccesen kialakított egy se nem mászok, se nem járok mozgásformát :D
Hamarosan ő is elindul, szerintem inkább napok, mint hetek kérdése :)
2/3 anonim válasza:
MÁrmint a te kislányodnál napok kérdése, hogy elinduljon :D
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!:) Nagyon izgatott vagyok én is, mikor szánja rá magát...tudom ráér még, csak hát első gyerek, nem tudom, hogy indulnak a dolgok :)
2013. aug. 4. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!