Ötletek tápszer alternatív felhasználására?
Akkor csinálj tejberizst, az nem jó?
Kávéba nem tenném, bár nem kávézom, így nem tudom mennyire érződne, de én kóstoltam a tápszert és számomra gusztustalan az íze nagyon. Nem hasonlít a tejre.
Nem éppen alternatív felhasználás:
Nekünk is maradt egy doboz tápszer, a párom elvitte a kollégájának, ott a kislány tápszeres, és nagyon örültek neki.
Nekem is az jutott eszembe, hogy nagyon jelkéses áron, vagy ajándékba egy kedves ismerősnek odaadni, vagy védőnőnek szólni, hogy nem e tud valakit akinél ilyet iszik a kicsi és ajándékba odaadni neki.
Vagy ha van cica, kutya megissza.
Tejpor helyett nem tudom milyen, próbáld ki meg tudod e inni.
Esetleg még a tejberizs.
Ezek jutottak eszembe.
Nincs az ismerettségi körömben tápszeres gyerek, csak anyatejes, illetve aki van, az nagyobb, nem jó az 1-es tápi. A védőnőnek mondtam, úgy láttam, nem igazán akar vele foglalkozni, hát nem erőltettem. Meghirdettem féláron az orvosi rendelőben, a kutya se jelentkezett. Ezért kérdeztem az alternatív felhasználást. A tejberizs ötlet is tetszik, eszembe se jutott hogy az gluténmentes :-))
Kutyának macskának is tényleg jó ötlet, de nekünk nincs. Mindegy, jó kis ötletbörze volt. Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!