Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 hónapja szültem, van valami...

3 hónapja szültem, van valami ötlet mivel húzódna vissza gyorsabban a kitágult bőr a hason?

Figyelt kérdés

Már nem szoptatok szeretnék fogyni 5kg,és jó lenne ha a bőr is visszahúzódna! Sokan az úszást ajánlják!

Tapasztalatok?

2013. júl. 29. 19:53
 1/4 anonim ***** válasza:
már az elején nem ártott volna fűzőt használni az nagyon sokat számit. Minél elöbb le van szorítva annál nagyobb a siker. Ennyi idő után már lehet nem fog visszahúzódni teljesen. Persze az egész függ a hajlamtól is van akinek minden külső segitség nélkül is visszahúzódik.
2013. júl. 29. 19:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha gyorsan visszahúzódik, akkor csúnya marad a bőr. Annyi idő kell neki mint amíg kitágult.

Hány kg. híztál?

2013. júl. 29. 20:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Mivel? Idővel :) Még csak 3 hónapja szültél. Nekem tartott 9 hónapig, de igazán csak 2 év elteltével láttam, hogy nagyon hasonlít a terhesség előtti állapothoz. Ugyanolyan sajnos már sohasem lesz.
2013. júl. 29. 20:56
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi VÁLASZOKAT!

13 kg híztam összesen,abból 8 távozott szüléskor és maradt 5kg.

De az sem lenne baj ha 7kg távozna még...

2013. júl. 31. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!