Adhatom itt Magyarországon a Maxxie nevet a fiamnak?
Figyelt kérdés
2013. júl. 29. 18:03
2/15 anonim válasza:
Szerintem nem.
Max, Maxim, Maximilián, Maximusz. Ezeket adja ki a lista az anyakönyvezhető neveknél.
3/15 A kérdező kommentje:
Ez fiú név. Angliában, USA-ban szokták használni. Lehet, hogy ez a név csak a Max becézése, de szerintem különálló névként is használják.
2013. júl. 29. 18:06
4/15 anonim válasza:
Jesszus,hogy mik nincsenek.Nem igaz,hogy ez tetszik neked?!Keresgélj a naptárban vagy az utónév könyvben.
Találsz jobbat az biztos..;)
Egyébként nem hinném,hogy lehet ezt a nevet adni.A legszebb az lenne,ha mondjuk a vezetékneve Kovács vagy Horváth lenne.Szépen mutatna..:D
5/15 A kérdező kommentje:
Férjem apai ágon angol, tehát a vezeték névvel nincs probléma, az angol.
2013. júl. 29. 18:13
6/15 anonim válasza:
Nekem akkor sem tetszik.De nem is nekem kell ugye..;)
Mo maradtok a picivel?
Miért nem adtok ilyesmit mint Péter vagy Alex vagy Simon?
Az jó kint is ithol is..
7/15 A kérdező kommentje:
Maradunk igen, de például a Péter annyira tucat név...az Alex egyáltalán nem tetszik...tiszta cigányos...:S a simon egész jó, de csak akkor, ha úgy ejtjük ahogy amerikában, vagyis: Szájmon...magyarul ejtve szörnyű..
2013. júl. 29. 18:30
8/15 anonim válasza:
Akkor ne magyarul ejtve használjátok.:)
Szerintem nem rossz.:)
Mi a vezetéknevetek?Passzol hozzá?
9/15 A kérdező kommentje:
a vezetéknév Aiken, szerintem illik hozzá. :)
2013. júl. 29. 20:12
10/15 anonim válasza:
Szerintem is.:)
Most őszintén nem jobb??
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!