Mit jelent a gyes betegség vagy gyes szindróma?
2 gyerek van én sem tudom....:D
amúgy lehet az,hogy ki vagyok éhezve a felnőtt társaságra,de azt megoldom úgy,hogy minden nap megyünk játszóra:)
Második vagyok.
Mi a fenének kell lepontozni?
Beírtam Google-ba, és bemásoltam. Ennyi. Nem az én írásom. Ennyit BÁRKI meg tud tenni.
első vagyok.
nem tudom ki pontozott le 2.,nem is értem...
Amúgy kérdező nem csak otthon ülésről és pelenkázásról szól a "gyeses" élet:)
Bizony nagyon fárasztó tud lenni, ha minden nap ugyan az van, ha a gyerek nyafog,nyávog,hisztizik, ha ez-az nem jó neki.De ha nem is nyafog,akkor is baromira összefolynak a napok...hiszen minden nap ugyan az!Én múltkor a játszón mikor elköszöntem azt mondtam,hogy "sziasztok,jó hétvégét!" mire felvilágosítottak,hogy még csak szerda van....:/
És nem megjátszom magam,mert gyerekek mellett nincs hétvége,meg ünnepnap, ők rendületlenül kelnek korán és nem érdekli őket,hogy lehetne aludni sokáig:)
szóval nagyon sok dolog van amitől be lehet fásulni, jó,ha az anyuka a szép dolgokra koncentrál és tényleg van miből erőt merítenie!
Én pl ha nem járnánk játszóra,nem beszélgethetnék más anyukákkal tuti megkukulnék:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!