22. kerületben mennyit fizetsz a bölcsiért?
A Bartók Béla utcába járunk és imádom, sajnálom, hogy vége (megy oviba a fiam). 2 évet járt és semmi panaszom nem lehet. A gondozók imádják a gyerekeket, foglalkoznak velük, nem csak megőrző. Babusgatják őket, valaki mindig ölben van, fiam minden délután puszival köszön el tőlük. Sok múlik a vezetőn aki egy tündér, minden gyereket ismer, tudja kik a szülei és előre köszön névvel együtt mindenkinek akivel találkozik.
Speciális étrenden van a fiam, még erre is odafigyeltek. (Helyben főznek, kóstoltam és egész jó a kaja.) Szóval én maximálisan meg vagyok elégedve.
A bölcsi felszerelése sajnos nem a legújabb, de igyekeznek. Van sószoba is, télen bejárnak a gyerekek ide. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Ja, a napirend. 8-kor reggeliznek, ki van írva, hogy ha nem érünk be 8-ig akkor csk 8:30 után menjünk be, hogy ne zavarjuk meg a reggelit, de még soha egy szájhúzás sem volt ha reggeli közben érkeztünk. Utána udvar, ha rossz idő van, akkor bent valami foglalkozás (nem kötelező, aki akar beszáll). Rajzolnak, festenek, gyurmáznak, mondókáznak, stb.
Ebéd 12-kor, utána alvás. 3-kor uzsonna, utána mennek ki megint az udvarra. Egy problémám volt a télen, nagyon keveset voltak kint. Sajnos a gondozónők kevesen voltak időnként, így nem tudták felöltöztetni a kicsiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!