Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kedves 19. kerületben élő...

Kedves 19. kerületben élő kismamák?

Figyelt kérdés
Én 24 éves anyuka vagyok van egy fél éves kisfiam. Nem ismerek senkit a környéken, nemrég költöztünk ide, férjem éjjel-nappal dolgozik! Ha esetleg lenne valakinek kedve velem "barátkozni" az kérjem írjon! :) Elég nehéz barátok nélkül főleg ha nincs kivel megbeszélni a gyereknevelésben felmerülő problémákat!
2013. júl. 15. 14:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én a kökinél lakom, első babámat várom, aki szeptemberben fog születni...te merre fele?
2013. júl. 15. 19:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Merre laksz a 19.-en belül? A kertvárosi részen van egy nagyon jó babaklub és játszótér!
2013. júl. 15. 19:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne? Hol van? mit lehet róla tudni? (első vagyok)
2013. júl. 15. 20:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Játszótérnek ajánlom a Kós Károly térit az nagyon jó!

A Háromszék utcai játszótérről beszéltem és mellette van a babaklub. Azt nem tudom, hogy most nyáron működik-e de azt igen, hogy nagyon jó programjaik vannak. Jár egy hölgy zeneovit tartani. Gyurmáznak, tornáznak, mondókáznak, kézműveskednek. Tavaly jött a Mikulás a kicsik nagyon meglepettek voltak! Szerdánként van. Most nyaral aki tartja de ha hazajön szivesesn megkérdezem mikor indul újra, ha érdekel.

2013. júl. 15. 20:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia!27 éves vagyok. 3 éves lányom(megy oviba) és 3.5 hós fiunk van. Mi az Ady Endre úti Kis tesco közelében lakunk. Ti merre?
2013. júl. 16. 10:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rengeteg választ!!! Nagyon kedvesek vagytok!! Én is a Köki mellett lévő lakótelepen lakom, kedves kismama aki a KÖkinél lakik nyugodtan megbeszélhetnk találkozót ha van kedved! Ez a játszóház és babaklub is nagyon jól hangzik, csak nem tudom egyenlőre hol is van, de utána járok. Tényleg bárki akinek van kedve találkozni élményeket, problémákat megbeszélni egyezünk meg időpontban meg helyszínben :)
2013. júl. 16. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!