Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fiús anyukák! Nem gondoltok...

Fiús anyukák! Nem gondoltok néha arra, hogy talán könnyebb lenne egy lánnyal?

Figyelt kérdés
Én kicsit sem bánom, hogy fiam lett (bár eredetileg lányt akartam). De elég nehéz vele, borzasztóan eleven, és a sírósabb fajta, pedig már másfél éves. Néha azért eszembe jut, hogy jobb lenne egy kislány. Máskor meg el sem tudom képzelni, mihez kezdenék egy lánnyal. :) Hát, nem fogom megtudni, mert a fiamnak nem lesz tesója. Csak érdekel, hogy más is gondolt-e már arra, hogy a lányokkal könnyebb lehet. És vajon tényleg így van? A környezetemben ezt látom.
2013. júl. 29. 11:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
De, én szoktam erre gondolni. Fiam van (korábban én is lányt akartam), persze most már nem cserélném el száz lányra sem, de amikor irtó eleven, akaratos, néha percenként ki tud borítani valamivel, akkor szoktam arra gondolni, hogy egy kislánnyal mennyivel könnyebb lenne.
2013. júl. 29. 13:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Van egy lányom, egy fiam és egy fiú a pocakban. Nekem a lányom könnyebb eset volt piciként és most is, 10 éves. A fiam akaratosabb.... stb, de ez szerintem nem nemtől függ. Örülök, hogy a 3. fiú lesz, mert a nőknek sokkal nehezebb dolguk van életük során, mint a férfiaknak, de annak is örülök, hogy azért van egy lányom is.
2013. júl. 29. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!