Milyen orrszívót vegyek, melyik a legjobb újszülött kortól?
Egyetértek az előttem szólóval. A mi kisfiunk is nagyon szereti a porszívósat, izgalomba jön ha bekapcsolom, így néha csalódást is okozok neki, hogy "csak porszívózok"...
A védőnőm szerint is a gyerekek többsége szereti és nem fél tőle. :)
4hónapos kisfiú anyukája
Nekünk is van porszívós, de a fiam mindig is utálta, pedig egész kicsi korától van. Mindig úgy kellett lefogni, ordított tőle, ezért csak akkor használjuk ha már nagyon tele van az orra. Hiába vetettem be mindent, pl. macinak is kiszívjuk..stb. utálja. Gyereke válogatja van aki szereti van aki nem.
Amúgy jó, mert kiszívja rendesen az "anyagot"! :)
A porszívós a legjobb, mert az rendesen kiszivja a váladékot. És ez a lényeg, nem az, hogy fél tőle vagy sem. Az én lányom is ordit, kell neki pár nap, mire megszokja. De inkább 1-2 perc ordítás, mint valamilyen gyulladás.
Az elektromos állitólag nem sziv olyan erőteljesen, a doktornőnk szerint nem sokat ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!