Melyik neveket választanátok ikerfiúknak?
Vezetéknév Majoros
Nimród, Zsombor, Zétény, Levente, Péter, Gábor András, Gergely, Csongor.
van már egy kétéves Nándor - emiatt ti kiejtenétek az "or" végződésüket?
Köszi a tippeket.
Nekem a Nimród is nagyon bejön ahogy egyébként az összes, de van amelyik nekem jobban, van amelyik a férjemnek. Ez már a közös esélyes lista :) Csongor- Nimród lenne talán nálam a legesélyesebb nálam is, ha egyedül döntenék, de nem :) Férjemnek pedig a Nimród van ezek közül az utolsó helyen. Nehéz összehozni egy nevet.. kettőt pláne :D
Nimród, Zsombor, Zétény
Ezek szép meg divatos nevek, de a bölcsis csoportban ahová a fiam jár kb mindenkit így hívnak. Meg a játszótéren is.
Zsombor és Zétény semmiképp a Majoros után, mert szünetet kell tartani, hogy ki tudd mondani. A Csongor is hasonló okból, de nem annyira nehéz, és nekem a Gergellyel és Gáborral se tetszik túlzottan.
András nagyon jó vele, a Levente is, a Péter is. A Nimród közepesen jó.
Én az Andrást és a Pétert választanám, ha csak ezekből lehet. Magánhangzóval kezdődőket nem is néztetek? Mondjuk Ákos, Ábel, Áron, Attila, Ádám...csak például. Én úgy választottam, hogy sokat mondogattam magamban a vezetéknévvel, így nagyon sok kiesett az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!