Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 18 éves korhatár. Szerintetek jó?

Princessluna33 kérdése:

18 éves korhatár. Szerintetek jó?

Figyelt kérdés

júli 17-től kisgyerekkel tilos bemenni a trafikba. ez jó?

vagy rossz? azt hallottam hogy még jégkémért se engedik be a gyereket!

2013. júl. 25. 08:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Gratulálok, Te biztosan egy hibátlan, sőt mi több tökéletes ember és anya vagy. De szeretnék ilyen lenni én is. Ja, nem, mégsem. Én dohányzok (nem a gyerek arcába fújom a füstöt, a lakásban nem gyújtok rá) és igen, belátom, hogy ez egy rossz szokásom. Te viszont egy pletykás, rosszindulatú nőszemély vagy, aki unalmában olyan kérdést tesz fel, amit az utóbbi hetekben sokszor feltettek már. Nyilvánvaló, hogy csak jól ki akartad osztani a dohányosokat. Reméljük most megnyugodtál.
2013. júl. 25. 13:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig semmi értelme, és ezt így írom hogy nem dohányzom. De egy kicsi gyereket nem lehet kint hagyni az utcán, és bizony van hogy nincs aki vigyázzon rá. Azt meg nehogy már törvény írja elő hogy kisgyerekes anyukák cigizzenek vagy sem. Elvégre minden bizonnyal elmúltak már 18 évesek. Senkinek semmi köze hozzá hogy cigiznek vagy sem. Egy kicsi gyereket meg az anyja kezében nem fog érdekelni hogy az mit vesz. Inkább 12-18 év között nem kéne beengedni őket. Én így módosítanám. Arról nem is beszélve, hogy az italhoz meg simán hozzá jutnak a kamaszok. Pedig az is van olyan káros mint a cigi.
2013. júl. 25. 13:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Kérdező még szerencse hogy semmi közöd ahhoz ki cigizik és ki nem.
2013. júl. 25. 13:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Itt az a baj, hogy a dohányosokat mint valami vadállatokat üldözik. Jó hogy másokat ne mérgezzünk, és hálás vagyok, ha kocsmába, étterembe, szórakozóhelyeken sem füstölgetnek, de amit művelnek az már nagyon de nagyon sok.

És amíg a dohányosoknak van lehetősége kulturáltan szívni a cigit, addig pl a részegekkel senki sem bajlódik. Szeszes italt vedelhetsz bárhol, kutya nem szól rád, mert részeg és agresszív kutyát macskát nem zavar, nem is zargatják őket. Halomban állnak a sörös-boros-rövid stb italok a boltok polcain, igyál pusztítsd magad velük. Ha a szülő rendezetten néz is ki, de alkesz és veri a gyerekét, senki se szól rá, ha megveszi a borocskáját legyen az a legdrágább vagy a legolcsóbb.

Szóval ha már tiltjuk mindazt ami rombolja az embert, akkor ezt miért nem korlátozzák.

Vagy miért nem lépnek fel a családon belüli erőszak ellen vagy miért nem javítják az életkörülményeket. És miért csak egyes rétegeket korlátoznak.

Ez az új trafik törvény olyan, mintha az összes közintézményben leszerelnék az akadálymentes feljárókat, lifteket... diszkriminatív. És csak a dohányosokat sújtja, legyen az dolgozó nő, gyereket nevelő, bárki.

Az ellenőrzéséről pedig annyit, hogy senkinek sincs ereje elvenni a személyit, mert minek azt, a 16éves is vígan fújja a füstöt, amit persze maga vett a trafikban, és csak az szív akin látszik, hogy korhatár alatti csemetével rongyol be saját felhasználásra vásárolni.

2013. júl. 25. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!