Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 18 éves korhatár. Szerintetek jó?

Princessluna33 kérdése:

18 éves korhatár. Szerintetek jó?

Figyelt kérdés

júli 17-től kisgyerekkel tilos bemenni a trafikba. ez jó?

vagy rossz? azt hallottam hogy még jégkémért se engedik be a gyereket!

2013. júl. 25. 08:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nem engedik. Kiküldik és addig nem szolgálják ki a felnőttet míg be nincs zárva az ajtó.

Legalább is nálunk a coop trafikban így megy.

2013. júl. 25. 08:52
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem életszerű,hogy például egy kisgyereket vagy egy csecsemőt se lehet bevinni.Ebből még egyszer nagy balhé lesz,mert egy forgalmas utcán pl.a fővárosban életveszélyes egyedül hagyni egy gyermeket pár percre is.
2013. júl. 25. 08:54
 3/14 anonim ***** válasza:
2013. júl. 25. 09:03
 4/14 anonim ***** válasza:
56%
Nem kell gyerekkel cigit venni! Semmi keresnivalója bennt! Ennyi! Az meg h balhé lesz belöle...hát aki inkább kint hagyja a gyerekét egy ut mellett csak azért h neki legyen bagója arról megvan a véleményem!
2013. júl. 25. 09:12
 5/14 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem jó. Alkohollal is megtenném. Jégkrémet meg lehet kapni akármelyik boltban.
2013. júl. 25. 09:19
 6/14 A kérdező kommentje:

hát igen inkább nem kellene venni a cigit.. már az is elkeserítő hogy néhány szülő az utcán tolja a babakocsit a szájába meg ott bűzölög a cigi...

nagynéném persze fel van háborodva!( Dohányos persze)

múltkor is láttam hogy az anyuka kint hagyta a gyereket

a téren a trafik előtt és amikor látta hogy a gyerek elment egy nyavalyás centit onnan ahol hagyta még jól fel is pofozta a szerencsétlent!!

2013. júl. 25. 09:25
 7/14 anonim ***** válasza:
20%
Nem tudtok már tényleg jobb témát találni, mint a dohányos embereken/anyákon lovagolni? Nem unjátok még, komolyan kérdezem? Keresse már mindenki magában a hibát, ha mást nem, ezt a rosszindulatot biztos megtalálnátok.
2013. júl. 25. 09:35
 8/14 anonim ***** válasza:
S ha én be akarok menni venni egy fél literes vizet és rajtam van a gyerek(18 elmultam már jóval) akkor nem mehetek be? Vagy menjek be a nagy boltba és álljak sorba fél órát az orditó gyrekkel? Csak mert elfelejtettem vizet vinni neki? Vagy fagyit se mehetek be venni? Multkor is mentem fagyit venni,mire kivártam a sort a pénztárnál addigra elolvadt a fagyim.
2013. júl. 25. 11:43
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem azzal van a baj, hogy 18 év alatti nem mehet be, hanem hogy a kisgyerekes szülőket megszívatják ezzel, a 15-16 éves kamaszok meg nagy nyugodtan bemennek, és vesznek cigit, mert kinéznek 18nak, és személyit meg nem kérnek, pedig az egésznek az lenne a lényege, hogy ők ne kapjanak cigit. A gyerek nem 4-5 éves korában fog rászokni a cigire, hanem kamasz korában. A kamaszokat meg beengedik, és cigit is vehetnek. Ezzel adtak egy jó nagy pofont a sz@rnak már megint.
2013. júl. 25. 13:23
 10/14 A kérdező kommentje:

szerintem meg azért van ez hogy kisgyerekes szülők ne rontsák a gyerekük egészségét!! mert azért minden gyerek megérdemel egy dohányfüst mentes boldog gyermekkort!

mert igenis baj ha a szülő gyerek mellett cigizni mer!!

a 18 év pont jó korhatár!!

egyszer vittem a lányom a gyerekorvoshoz ott volt egy másik anyuka a gyerekével kézen fogva megyünk ugye be a lányommal a rendelőbe... az anyuka meg megáll a rendelőt előtt és elkezd cigizni!! a beteg gyereke mellett!! Hát komolyan mondom ott helyben felpofoztam volna a nőt!!!

2013. júl. 25. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!