Tényleg van olyan ember aki elhiszi, hogy ha egy leszbikus vagy meleg pár nevel egy örökbe fogadott gyereket, akkor valóban biztosítva lesz az, hogy a gyerek egészséges gondolkodású megfelelő partnert kereső felnőtt lesz?
"nem véletlen hogy két egynemű nem tud gyereket nemzeni,szerintem ezen érdemes lenne elgondolkodni"
Elgondolkodtam. Akkor a meddő pároknak sem szabadna engedni, ugye?
Sőt, ha a természet úgy gondolja, hogy valaki rákos lesz, akkor azt ki kell vinni a mező szélére, hiszen nem természetes a kemoterápia, nem?
"Külföldön, ahol nem "újkeletű", hogy meleg párok is nevelnek gyerekeket. - (jelzem nálunk sem az, csak kevesebben tudták felvállalni) - Szóval, ahol ennek már hivatalos története is van, végeztek kutatásokat meleg családokban felnőtt gyerekekkel, - (akik már felnőtté váltak)- és a szexuális orientációjuk ugyan abban az arányban volt, mint a heteroszexuális családban felnőtteknél. - Összegezve, bármilyen családban nő fel egy gyerek, 5 % az esélye, hogy leszikus, meleg, biszexuális vagy transznemű lesz felnőttként.
- Azt gondolom, hogy ezek a kutatások önmagukért beszélnek..."
Én meg azt gondolom, hogy linkeld már a kutatást, mert én is tudok a hasamra ütve kitalálni "külföldi" kutatási eredményeket bármire.
Sőt, ha nekiállnék guglizni, valójában is találnék olyan kutatást is, ami azt mondja, hogy a gyerekre károsan hat, ha b*zik nevelik fel..
"A homoszexualitás nem döntés kérdése, hanem egy genetikai dolog. Amivel az ember együtt születik. Így a környezet nincs rá befolyással. A melegek is egézségesek csak a saját nemükhöz vonzódnak. Ez a XXI. század már igazán túl lehetne lépni ezen az előítéleten. Egyébként meg az erőszakos környezet sokkal rosszabb befolyással van egy gyerekre."
Igen, egy genetikai torzulás. Épp ezért nem tekinthető egészségesnek.
Ha valaki genetikai dolgok miatt Down kórosnak születik, azt sem tartja senki egészségesnek..
# 36/39 Az ember is úgymond "genetikai torzulással" alakult ki a majmokból. Egyeseknél jobban másoknál kevésbé úgy látszik...
Amúgy meg hogyha valaki adoptálni akar egy gyereket az sokkal nagyobb elszántsággal, megfontoltsággal jár, (papírmunka, hivatalos megbeszélés stb.) mint az az gyakori (!) szituáció hogy, "Tudod mit? Mostantól nem használunk kotont mert drága, aztán majd lesz ami lesz." úgyhogy általában az ilyen párkapcsolatok nagyobb szilárdsággal rendelkeznek, ami meg csak jót tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!