Tényleg van olyan ember aki elhiszi, hogy ha egy leszbikus vagy meleg pár nevel egy örökbe fogadott gyereket, akkor valóban biztosítva lesz az, hogy a gyerek egészséges gondolkodású megfelelő partnert kereső felnőtt lesz?
Szerintem egyszer gondolj bele a homoszexuálisok életébe. Szerintem a gyereket nem fogják befolyásolni a szülők. A csúfolás meg tényleg harmatgyenge érv, mivel majdnem minden 3. gyereket csúfolnak.. Ahogy előttem is mondták, inkább legyen két azonos nemű szülője, mint, hogy nevelő otthontól nevelő otthonig passzolgassák szerencsétlent, mint egy labdát. Végtelen plusz egy olyan heteroszexuális van, aki felelőtlenül és szerstet nélkül neveli a gyermekét. Én úgy vagyok ezzel, hogy ha szeretni fogják azt a gyereket, akit kapnak és gondoskodnak róla, akkor legyen.
Ettől függetlenül számomra egy család egy nőből és egy férfiból áll.
Le lehet hurrogni, de gondolj egyszer bele ebbe az egész helyzetbe. (a gyerekébe is)
Ha te homoszexuális lennél akkor is így vélekednél?
Nem lesz 100% biztosítva mert erre sosincs garancia, de az sem biztos, hogy homoszexuális lesz.
Azért hány "egészséges", hetero családból kerülnek ki homoszexuálisok, drogosok, alkoholisták, nemi erőszakot elkövetők, gyilkosok, stb.
Arra sincs garancia, hogy egy hetero párnak akik normális családi életet élnek, egy hetero, normális családi életet élő gyereke lesz.
Ha azt látja, hogy a szülei (akár egyneműek is) szeretik és tisztelik egymást, akkor igen, egészséges felnótt lesz belőle. Nemcsak a szűk család neveli a gyereket, hanem a tágabb is, és mire kamaszodik, addigra már megismeri az általános családmodellt is.
Sőt valószínűleg sokkal,toleránsabb és rugalmasabb ember lesz belőle, nem olyan , mint te, kedves kérdezó.
Mellesleg ha valakiben nincs homoszexuális hajlam, akkor nincs, ha meg van akkor derüljön ki időben, ne pedig egy házasság és 2 gyerekmután
Tényleg van olyan ember, aki elhiszi, hogy a szegénységben, koszban, piában, verésben, iskolázatlanul élő gyerekek egészséges gondolkodású megfelelő partnert kereső felnőtt lesz?
Az ilyeneknek szoktam kívánni, hogy legyen meleg/leszbikus gyereked.
és tényleg van olyan ember aki elhiszi, hogy ha egy hetero pár nevel gyereket, akkor valóban biztosítva lesz az, hogy a gyerek egészséges gondolkodású megfelelő partnert kereső felnőtt lesz? hány példát tudnál mondani csak a környezetedben ennek az ellenkezőjére? én elég sokat.
meg amúgy is neked mi a megfelelő partner? miért kéne olyan partnert keresnie ami másnak megfelelő? ha neki megfelel, az a lényeg. ha jó ember lesz belőle akkor nem mindegy a nemi identitása? inkább azzal foglalkozz hogy a te gyerekedet neved majd meg, ne azon szenvedj h meleg párok hogy nevelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!