Munkanélküli az apa? Segít nektek mindenben a párotok ha épp nincs munkája és otthon van ő is?
Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 14:55
1/8 anonim válasza:
Hálistennek (még) nem munkanélküli, de ha itthon van, mindenben segít. Ha munkanélküli lenne, akkor bevallom, hogy el is várnám tőle, hogy mindenben segítsen. Most nem várom el, mégis segít.
2/8 anonim válasza:
Nálunk nem munkanélküli, de napközben itthon van mert éjszaka dolgozik!De. alszik, utána eszében sincs itthon bármit is csinálni!mikor szabadnapos, akkor sem erőlteti meg magát.Persze a házimunka mindig is a nőké volt, a kinti háztáji pedig a férfiaké, és azt be is tartja!
3/8 anonim válasza:
Ha itthon van, mert mondjuk szabadnapos vagy szabadságon van, mindenben segít. teljes mértékben ellátja a gyereket, takarít, főz stb.
4/8 anonim válasza:
Maximálisan a segítségemre áll a 2 gyerek mellett.
De nálunk ez így természetes.
5/8 anonim válasza:
A lányunkkal mindent megcsinál amit meg kell egy babával, beleértve a sétáltatást is, de a házimunkában nem segít. Igaz nekem így is jó hogy a babával el foglalkozik. Néha ha megkérem hogy csináljon valami harapnivalót akkor egyből meg is csinálja /hozzáteszem ehhez a tudománya a szendvicskészítésig terjed :) /
6/8 anonim válasza:
Az én férjem tűzoltó, tehát 1 napot dolgozik 2-őt itthon van. A kisfiam most 10 hónapos és én ez idő alatt kb: 3-szor fürdettem meg.Szinte egész nap vele van mindent megcsinál amit kell. Ha takarítani kell azt ha más kinti munka van akkor azt. Ugyhogy semmi rosszat nem tudok róla írni nagyon sokat segít.Teljen meg vagyok vele elégedve és nagyon örülök,hogy ilyen.
8/8 anonim válasza:
100 %-osan segít, mindenben. Bármilyen fáradt legyen is, sosme mondja, hogy nem játszik az 1 éves lányunkkal.
Becsülöm is érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!